AQUA BOOT CAMP 3

Afholdes d. 29. August 2017 i Rødding Centret

 

Så er vi igen klar til årets fedeste, mest udfordrende og absolut hårdeste dag på land og i vand. AQUA BOOT CAMP er en dag fyldt med både våde og tørre van(d)vittige oplevelser og udfordringer, hvor vi giver dig den nyeste viden om, hvad der bliver hittet i svømmehallen i 2017/2018. 

 

På AQUA BOOT CAMP får du den faglige inspiration og sparring til træning i vand, der gør, at du kan arbejde mere innovativt og reflekteret med undervisningen i forskellige former for vandtræning. Du får nye idéer til, hvordan du laver aktiviteter, der passer til netop jeres publikum i svømmehallen.

 

I 2017 sætter vi fokus på træning for seniorer, men bare rolig: der vil også være masser af wokshops der udfordrer deltagerne så vi kan finde de hårdeste vandinstruktører i hele kongeriget. Vi stiller stærkeste hold med underviserne fra Aqua Boot Camp 2, der dagen igennem vil udfordre dig i forskellige workshops - både med og uden redskaber.

 

Workshopsene er tilrettelagt, så der både er træning med power og træning med fokus på ro og fordybelse. Vi sammensætter programmet med oplæg, workshops og praktisk undervisning i vand, så der bliver gode muligheder for at deltage i flere forskellige hold undervejs.

 

Det bliver hårdt, det bliver sjovt, og du bliver med garanti udfordret. Vi har før måtte afvise rigtig mange, da kurset hurtigt blev fyldt. Skal du være sikker på at komme med til AQUA BOOT CAMP 3, så skynd dig at tilmelde dig og dine kollegaer.  

 

 

Tilmeldingsfristen er forlænget til den 14. august 2017 kl. 12:00

 

Sidste tilmeldingsfrist er den 1. august 2017

 Eary Bird rabat ved tilmelding inden den 26. juni 2017

 Pakkepris for medlemmer: 3 deltagere kr. 6.000 eks. moms ved tilmelding senest 16. juni 2017

 

Aqua Akademiet - Toldboden 3, 2 sal D, 18 - 8800 Viborg- 43524353 - kontakt@svommebad.dk - www.svommebad.dk