Alumnernes Dag - På Københavns Universitet

Til Alumnernes Dag 2017 kan du møde en række af KU's topforskere. Dagen holdes på det nybyggede Søndre Campus, hvor forskningsoplæggene krydres med alumneindslag og underholdning. Rektor åbner ballet, og eftermiddagens faglige program afsluttes med en treretters festmiddag.

 

Årets tema: Brydningstid – opbrud, nedbrud eller gennembrud?

Ser en ny verdensorden dagens lys i disse år? Hvor demokratiet sættes på spidsen, og hvor nye spillere synes at forandre politik og sammenhængskraft. Hvor teknologi og informationsstrømme med svimlende hast ændrer stort og småt fra f.eks. sygdomsbehandling over måden hvorpå vi relaterer os til hinanden til makroøkonomi og magtbalancer.

Samtidig opstår nye muligheder, nye teknologier og nye måder at se verden på. Er der tale om opbrud, nedbrud eller gennembrud? Under temaet brydningstid zoomer Københavns Universitet ind på nogle af de mange dilemmaer, udfordringer, muligheder og konflikter samtiden og fremtiden byder på – med et knivskarpt forskningsperspektiv!

 

Tid: Lørdag d. 30. september 2017 fra kl. 13.00 - 18.00 og med mulighed for festmiddag kl. 18.00 - 22.00.
Sted: Søndre Campus (tidl. KUA), Njalsgade 134, 2300 København S
Pris: Dagsprogram: 200 kr., Festmiddag 400 kr., både Dagsprogram og Festmiddag 550 kr.

 

Der er desværre ikke flere ledige billetter til arrangementet, men se hvordan du kommer med næste år her: http://alumni.ku.dk/alumnernesdag/2018signup/

 

Vi kan desværre ikke refundere købte billetter. Ret til ændringer forbeholdes.

 

Københavns Universitets Alumneforening - Frue Plads 4, 1168 København K - 35322894 - www.alumni.ku.dk

Persondatapolitik