Alumnernes Dag 2018 - på Københavns Universitet

Til Alumnernes Dag 2018 kan du møde en række af Københavns Universitets topforskere. Dagen holdes i det nybyggede Mærsk Tårnet, hvor forskningsoplæggene krydres med alumneindslag og underholdning. Rektor åbner ballet, og eftermiddagens faglige program afsluttes med en tre-retters festmiddag.

 

Årets tema: Homo Digitalis - Mennesket og det menneskelige i den digitale nutid og fremtid

Nye teknologier og nye digitale muligheder forandrer vores liv og verden omkring os radikalt i disse år. Vi fører krig på nye måder, laver forretninger på nye måder, arbejder på nye måder og finder vores kærester og elskere på nye måder.

 

Den digitale tidsalder kan ses som en revolution, men hvad sker der, når der er mennesker i den anden ende? Hvad betyder det eks. for måden vi er sammen på, at vi alle render rundt med Internettet i lommen? Hvilke etiske og moralske udfordringer skaber de massive datamængder, og hvordan er vi som samfund og individer ”digitalt” truet af eks. overvågning, manglende datasikkerhed og cyber crime? Og hvilke fantastiske muligheder giver digitaliseringen på sundhedsområdet for bedre diagnoser og differentieret behandling.

 

Under temaet Homo Digitalis zoomer Københavns Universitet ind på nogle af de mange muligheder, udfordringer og dilemmaer som den digitale nutid og fremtid byder på – med et knivskarpt forskningsperspektiv!

 

Tid: Lørdag d. 6. oktober 2018 fra kl. 12.30 - 18.00 og med mulighed for festmiddag kl. 18.30 - 22.00.
Sted: Mærsk Tårnet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N 
Pris: Dagsprogram: 250 kr. - Dagsprogram + festmiddag: 550 kr.

 

Tilmeld dig Alumnernes Dag 2018 her.

  

Vi kan desværre ikke refundere købte billetter. Ret til ændringer forbeholdes.

Københavns Universitets Alumneforening - Frue Plads 4, 1168 København K - 35322894 - www.alumni.ku.dk

Persondatapolitik