Certificeret mødeplanlægger foråret 2013

Bliv certificeret mødeplanlægger

 

- Savner du inspiration og konkrete metoder til at udvikle dine kompetencer som mødeplanlægger?

 

Et samarbejde mellem to af Danmarks unikke mødeeksperter Comwells MeetingDesign og Ann Hansens concept+competence har gjort, at vi kan tilbyde mødeplanlæggere i virksomheder og organisationer et kursus i effektiv og tidssvarende gennemførelse af møder og konferencer. Det er den berømmede MeetovatorUddannelse, der hidtil har været rettet primært mod hoteller, kursus- og konferencesteder, som bliver "vendt om"og nu målrettes mod "ejerne" af møderne. På denne måde kan virksomheden råde over sin egen, Certificeret Mødeplanlægger, der kan fungere som in house planlægger og/eller coach for virksomhedens øvrige mødearrangører og herved sikre et større udbytte af de ressourcer, der anvendes på mødevirksomhed.

 

Uddannelsen henvender sig primært til personer, der har nogen erfaring med mødeplanlægning, men som ikke nødvendigvis er fuldtids beskæftiget hermed. Det er bygget over 4 moduler, fordelt over 2 enkeltstående dage og 2 sammenhængende dage. Forløbet giver mulighed for at afprøve og tilpasse den nye viden i det daglige arbejde imellem kursusdagene.

 

De 4 moduler vil foregå på følgende Comwell hoteller i Jylland:

  

Modul 1 - d. 26. februar kl. 9.00-16.00 på Comwell Middelfart

Modul 2 - d. 12. marts kl. 9.00-16.00 på Comwell Kolding

Modul 3-4 - d. 2. - 3. april kl. 9.00- 3.april kl. 16.00 på Comwell Kellers Park (med overnatning)

 

Uddannelsen udbydes også på Sjælland til efteråret - klik HER for at se mere

 

Prisen for den samlede uddannelse er kr. 16.500,- (ekskl. moms) og inkluderer samtlige kursusmaterialer, morgenkaffe, frokost, samt forfriskninger i alle pauserne. Overnatning med 3-retters middag, 2 glas vin og kaffe på modul 3 -4.

 

TILMELD DIG HER

Comwell Middelfart - Karensmindevej 3 -5500 - Middelfart - Tlf.:4547 7400 

Persondatapolitik