Certificeret mødeplanlægger forår 2014 Jylland

Bliv certificeret mødeplanlægger

 

- Savner du inspiration og konkrete metoder til at udvikle dine kompetencer som mødeplanlægger ?

 

Et samarbejde mellem to af Danmarks unikke mødeeksperter Comwells MeetingDesign og Ann Hansens concept+competence har gjort, at vi kan tilbyde mødeplanlæggere i virksomheder og organisationer et kursus i effektiv og tidssvarende gennemførelse af møder og konferencer. Det er den berømmede Meetovator Uddannelse, der hidtil har været rettet primært mod hoteller, kursus- og konferencesteder, som bliver "vendt om" og nu målrettes mod "ejerne" af møderne. På denne måde kan virksomheden råde over sin egen, Certificeret Mødeplanlægger, der kan fungere som in house planlægger og/eller coach for virksomhedens øvrige mødearrangører og herved sikre et større udbytte af de ressourcer, der anvendes på mødevirksomhed.

 

Uddannelsen henvender sig primært til personer, der har nogen erfaring med mødeplanlægning, men som ikke nødvendigvis er fuldtids beskæftiget hermed. Det er bygget over 4 moduler, fordelt over 2 enkeltstående dage og 2 sammenhængende dage. Forløbet giver mulighed for at afprøve og tilpasse den nye viden i det daglige arbejde imellem kursusdagene.

 

De 4 moduler vil foregå på følgende Comwell hoteller i Jylland/Trekantsområdet:

  

Modul 1 - d. 27. februar kl. 9.00-16.00 på Comwell Kellers Park

Modul 2 - d. 13. marts kl. 9.00-16.00 på Comwell Middelfart

Modul 3 & 4 - d. 1. april kl. 9.00- 2. april kl. 16.00 på Comwell Kolding (med overnatning)

 

Prisen for den samlede uddannelse er kr. 16.500,- (ekskl. moms) og inkluderer samtlige kursusmaterialer, morgenkaffe, frokost, samt forfriskninger i pauser. Overnatning med 3-retters middag, 2 glas vin og kaffe på modul 3 -4,

 

TILMELD DIG HER inden 13. februar 2014

 

Ann Hansen - concept+competence - Jupitervej 16 - 2720 - Vanløse - Tlf.: 2120 1742 - http://www.ahcc.dk

Persondatapolitik