Både fakturering og betaling klares nemt og enkelt i Conference Manager, der er mulighed for at fakturer både via EAN nummer og e-mail ligesom det er muligt at modtage betaling via betalingskort, bankoverførsel og girokort.

Med Conference Manager er det muligt at fakturere dine deltagere direkte fra systemet så du slipper for at skulle trække lister og bogholderiet bagefter skal udsende fakturaer til alle deltagere. Via faktura modulet kan fakturaen sættes op og udsendes direkte i forbindelse med tilmeldingen. Conference Manager kan håndtere fakturering til både EAN numre og via E-mail.
Ligeledes klares betaling let og hurtigt direkte i Conference Manager, såfremt I vælger at anvende kortbetaling kan betalingen klares direkte i tilmeldingsforløbet og deltageren er således hurtigt færdig med tilmelding og betaling og skal ikke bekymre sig mere om dette. Betaling igennem Conference Manager koster 1,6 % af det opkrævet beløb, dog minimum 6 kr + et evt. gebyr fra kortudstederen, du vælger selv om denne udgift skal afholdes af deltageren eller om du som arrangør vil afholde den. Betalingsgebyret er excl. Moms.

Eksempel:

Opkræver du således eksempelvis 500 kr. for dit arrangement, betaler du følgende for at benytte vores betalingsmodul: 500 * 0,016 = 8 kr. excl. moms. Har du f.eks. 120 deltagere på dit arrangement bliver den totale udgift til betalingsopkrævning kr. 960,- excl. moms.

Betalingerne udbetales løbende måned + 30 dage sammen med en specifikation af udbetalte betalinger. Før vi udbetaler beløbet til dig trækker vi vort og kortselskabets betalingsgebyr.

Der er ingen oprettelsesgebyrer. Du betaler intet månedligt eller årligt gebyr – og betaler kun når du bruger systemet.

Hvis du ønsker at tage imod betaling skal du blot aktivere betalingsmodulet i Conference Manager.”

 
 

Vi kan hjælpe dig!

– mangler du svar kan vores dygtige supportere ringe til dig inden for kort tid.

Har du nogle spørgsmål?

Hvad nu?...

Vi er sikre på at vi har lavet et helt uundværligt system, men prøv selv og se om du er enig!
Der er 30 dages GRATIS prøveperiode, så du kan afprøve systemet i ro og mag.

Kom til gratis demonstration Bestil