Conference Manager tilbyder et fuldt fleksibelt program til dine arrangementer, der via overskuelighed og automatik lader både dig og dine deltagere spare tid.

Programmet gør selv komplicerede arrangementer lette for dig at have med at gøre, så du kan nøjes med at tage dig af de vigtige detaljer.

Differentiering på deltagere og pris

Ethvert programpunkt kan begrænses til kun at være tilgængeligt for særlige deltagerkategorier. Der kan naturligvis også gives mulighed for at flere deltagerkategorier kan tilmelde sig samme programpunkt, ligesom der kan vælges, om det skal være påkrævet at deltage eller ej.

Samme fleksibilitet er naturligvis gældende for priser, der ligeledes kan fastsættes individuelt for hver deltagerkategori og programpunkt. Du kan vælge at prissætte for hver dag, eller ved at lade tilmelding til hvert enkelt punkt være belagt med en særlig pris.

Velkendt og overskueligt udseende

Programmet er opbygget i et velkendt udseende for at skabe det bedste overblik for dig og dine deltagere. Du kan tilføje nødvendigt materiale direkte til hvert programpunkt for at sikre at dine deltagere let kan finde hvad de har brug for. Dette materiale bliver naturligvis også automatisk en del af den samlede download-oversigt.

Conference Manager giver dig mulighed for at vise dit program præcis som du ønsker. Fx kan du vælge om alle dagene i arrangementet skal vises – eller om enkelte dage, fx weekender, skal skjules. Du kan tilføje billeder til programpunkter, og farvekode dem, for at skabe den bedste overskuelighed.

Kort sagt – du har fuld kontrol.

 
 

Vi kan hjælpe dig!

– mangler du svar kan vores dygtige supportere ringe til dig inden for kort tid.

Har du nogle spørgsmål?

Hvad nu?...

Vi er sikre på at vi har lavet et helt uundværligt system, men prøv selv og se om du er enig!
Der er 30 dages GRATIS prøveperiode, så du kan afprøve systemet i ro og mag.

Kom til gratis demonstration Bestil