Smart City Belysning - og applikationer

Kommunerne står over for en række svære valg, men også store muligheder, når de gennemfører konverteringen af deres konventionelle belysningsanlæg til LED belysning. Parallelt med, og i kølvandet af LED-udviklingen, er der opblomstret et hav af nye intelligente applikationer og styresystemer, men også samfundsmæssige behov, som kræver brede tværfaglige kompetencer i beslutningsprocessen. Belysningens infrastruktur er med ét kommet i fokus, da denne muliggør etablering af en ”Smart City” platform, der kan tjene andet end blot optimering af belysningen. Mulighederne er næsten uendelig mange. Konferencen Smart City Belysning – og applikationer vil give konkrete eksempler på hvad Smart City Belysning er, hvilke erfaringer der er gjort, og hvor er vi på vej hen. Konferencen byder på indlæg fra anerkendte nationale og internationale talere, som vil tale inden for undertemaerne; intelligent lys og oplevelser, lysets infrastruktur som smart city platform, intelligente applikationer, nye teknologier & anvendelsesmuligheder og smart city som bæredygtig forretning.

 

Som noget nyt vil årets konference byde på to spor, så man kan tilmelde sig de talerrækker, man finder relevante og interessante. Hovedsporet vil favne bredt, mens det nye spor vil være specifikt om kabelfri løsninger og solcellebaserede applikationer og projekter. Her belyses blandt andet, hvordan solcelledrevet LED belysning dimensioneres, så det også kan fungere under nordlige himmelstrøg som det danske, ligesom rekordeffektivt konverteringselektronik til at drive små solcellesystemer intelligent demonstreres. Læs mere under "Solcelledrevet LED Belysning".

 

Den 18. marts, aftenen inden konferencen, vil vi tilbyde at komme ud og opleve DOLL Living Lab, Europas største test- og demonstrationscenter inden for LED belysning og smart city applikationer. Man vil i små grupper få demonstreret forskellige LED armaturer, styresystemer, sensorer mm. Og vi vil også byde på lidt snacks og et glas i DOLL Visitor Center. Dette arrangement er med begrænsede pladser, så hurtig tilmelding anbefales.

Bella Center - Center Boulevard 5 - 2300 - København S - +45 3252 8811
Persondatapolitik