Referencer

Vores salgsstrategi baserer sig på langvarige relationer med vore kunder.

Hvem kan bruge Conference Manager TM?

Conference Manager er et system der retter sig til alle jer, der til daglig sidder med planlægning og koordinering af såvel store som små arrangementer.

Uanset om det er ét årligt tilbagevendende arrangement eller et ugentligt, så oplever vores kunder at Conference Manager letter deres arbejde betydeligt.

Conference Manager håndterer alle de praktiske opgaver i forbindelse med afholdelse af arrangementerne, fra planlægning af arrangementet, udsendelse af invitationer, tilmelding, ankomst registrering og evaluering.

Conference Manager kan anvendes på alle niveauer, af private, såvel som offentlige virksomheder, af direktionssekretærer, studiemedhjælpere og projekt ledere, kort sagt af alle, det er vi glade for og stolte af.

Novo Nordisk DTU - Danmarks Tekniske Universitet Region Hovedstaden Beskæftigelsesregion - Hovedstaden & Sjælland
Roskilde Universitet Miljøministeriet Pandora Århus Kommune
Oticon - People first Janssen & Cilag Nyborg Strand Hotel & Konference DKR - Det kriminal præventive råd
Uafhœngig nyhedsavis om sundhedssektoren Nota: Ordblind - Blind - Lœsehandicap Alt om realkredit og om boliglån. Forvalter statens vejnet med fokus på veje, trafik, transport og sikkerhed.
FDM: Forenede Danske Motorejere Comwell Hotels‎ Coop - din butik! KMD - It med indsigt
Danmarks Radio Roskilde Festival Kommunernes Landsforening Semler Gruppen

Red Bull

I juni 2015 stod Red Bull Danmark overfor igen at skulle afholde det højt profileret og velbesøgte Red Bull Cliff Diving fra Operaen i København. I forbindelse med dette, og for at lette arbejdet med tilmelding af bl.a. medarbejdere, kontaktede Red Bull Conference Manager.
Tilmeldingen til netop Red Bull Cliff Diving skulle bestå af flere forskellige deltagergrupper, hvor hver gruppe skulle præsenteres for individuelle valg og aktiviteter.
Efter at have deltaget på en af Conference Managers system demonstration, blev samarbejdet iværksat. Herefter hjalp Conference Manager med opsætning af website til brug for tilmelding af inviterede, opsætning af tilmeldingsforløbet, samt registrering af besøgende under selve arrangementet, ligesom Conference Manager var sparringspartner såvel før som under arrangementet.
Red Bull har siden arrangementet valgt at benytte Conference Manager på flere nye arrangementer.

Atea

I forbindelse med Atea IT EXPO 2015 har Conference Manager og Atea arbejdet tæt sammen for, at udvikle nye features til Conference Manager.
Atea havde til expo’en brug for, at deltagere kunne scanne hinanden således, at hver messe stand let og enkelt kunne få overblik over, hvem der havde besøgt standen. Derudover var der behov for en anden type navneskilte, end de der normalt forefindes i Conference Manager.

Conference Manager udviklede derfor et helt nyt modul til systemet, som gjorde det muligt, at scanne enkelt personer gentagende gange i løbet af et arrangement, ligesom der blev specialfremstillet foldbare navneskilte.

Både før under og efter arrangementet har Conference Manager fungeret som sparringspartner for Atea.

Det siger kunderne

Her er nogle af brugernes reaktion på at benytte Conference Manager

Marianne Bender

Vi har brugt Conference Manager i flere år og er meget tilfredse med systemet, som er super nemt og overskueligt.
Det har gjort vores arbejde med arrangementer meget nemmere at administrere.
Der er altid hjælpe at hente, når vi har spørgsmål til systemet samt forslag til udvikling.

Vi kan varmt anbefale Conference Manager.

Marianne Bender, projektsekretær
Danmarks Idrætsforbund
Rådet for sikker trafik

Når man først ved, hvordan systemet fungerer, er det super dejligt og nemt at betjene, fordi alle oplysninger kan bruges på kryds og tværs.

Supporten er altid imødekommende og meget kvalificerede ifm. hjælp til at anvende systemet.

Godt med de løbende forbedringer.

Rådet for Sikker Trafik
Hotel LEGOLAND

Jeg kan varmt anbefale Conference Manager som vi benytter til stort set alle typer arrangementer. Systemet letter vores arbejde virkelig meget, og giver os mulighed for at tilbyde services vi ikke tidligere håndterede.

Mads Keblovszki,
Sales & Marketing Manager
HOTEL LEGOLAND
Jane Korsgaard

Landbrug & Fødevarer har benyttet Conference Manager til 5 vellykkede arrangementer det sidste år og vi er meget tilfredse med den store hjælpsomhed, som vi møder når vi ringer og har brug for support.
Systemet er grafisk meget professionelt og brugervenligt og har store anvendelsesmuligheder til det vi bruger det til, nemlig konferencer fra 100 til 400 deltagere.

Jane Korsgaard,
Afd. koordinator
Landbrug & Fødevarer