Aha! Bliv klogere på arbejdsmarkedet

Tirsdag d. 12. november 2019 fra kl. 10.00-16.30, inviterer SDU dig til Karrierefestival:

Aha! Bliv klogere på arbejdsmarkedet.

 

Karrierefestivalen; Aha! Bliv klogere på arbejdsmarkedet, giver studerende, alumner og ledige dimittender en Aha-oplevelse, hvor de bliver klogere på sig selv, på arbejdsmarkedet og på de opgaver, som arbejdsmarkedet byder på - En festival hvor arbejdsmarkedet (repræsenteret af 40 virksomheder) ligeledes får en Aha-oplevelse ved at få indblik i de kompetencer og metoder, som SDUs studerende mestrer, og hvordan forskningen bidrager hertil.

 

Du ser programoversigten herunder efterfulgt af en beskrivelse af festivalen for at give dig en fornemmelse af, hvad arrangementet er for en størrelse. 

 

 

 

  

 

Rammen om det hele er naturligvis FNs verdensmål, som SDU har besluttet skal præge hele universitetet i relation til forskning, undervisning, administration og eksternt samarbejde.

 

Festivalens program består af talks, oplæg, en karrieremesse, et udforskningsområde og verdensmålsbaserede workshops, hvor tanken er at centrere dagen om campustorvet, men hvor hele SDU inddrages, så de deltagende virksomhedsrepræsentanter oplever universitetets lokale særegenheder.

 

Karrieremessen, som dagen centreres omkring, foregår på Campustorvet, hvor virksomhedsrepræsentanter i klassisk forstand repræsenterer deres virksomhed og de samarbejdsmuligheder, de har for SDU-studerende. Herudover er der et Udforskningsområde med forskellige stande om karrierevejledning, photoshoot til LinkedIn, MakerSpace, Eftervidereuddannelse, virksomhedspraktik, CV/Ansøgningstjek og hjælp til LinkedIn.

 

I samme område vil der være en lounge med talks/samtaler fra udvalgte virksomheder om deres tanker om verdensmålene og bæredygtighed. Sideløbende afholdes tre innovationsworkshops med et verdensmål som, fokus (Bæredygtighed, lighed og klima, hvor der udvikles et fælles sprog og forståelse (studerende og virksomhedsrepræsentanter i mellem) om FNs verdensmål, de studerendes kompetencer og erhvervslivets arbejde hermed. 

Hele festivalen sluttes af med et spændende foredrag om digitalisering og fremtidens arbejdsmarked.

 

Du kan til enhver tid finde det overordnede program under fanen program eller se din egen tilmelding, så kun de elementer af programmet du er interesseret i vises. 

 

Hav dit program og din tilmelding på dig hele tiden ved at hente appen i App Store eller Google Play.  

 

 

 

 

SDU - Campusvej 55 - 5230 - Odense M - 65502022 - misp@sdu.dk