Aqua Boot Camp 4

Kurset afholdes d. 30 august 2018 i Fredericia Idrætscenter.

AQUA BOOT CAMP er en dag fyldt med både våde og tørre van(d)vittige oplevelser og udfordringer, hvor vores faste Aqua Boot Camp instruktør-team giver dig inspiration til den kommende sæsons aktiviteter i din svømmehal.


På AQUA BOOT CAMP får du den faglige inspiration og sparring til træning i vand, der gør, at du kan arbejde mere innovativt og reflekteret med undervisningen i forskellige former for vandtræning. Du får nye idéer til, hvordan du laver aktiviteter, der passer til netop jeres publikum i svømmehallen.

 

Vi har håndplukket de bedste og mest velkvalificerede undervisere, der dagen igennem vil udfordre dig i forskellige workshops - både med og uden redskaber.

 

Workshopsene er tilrettelagt, så der både er træning med power og træning med fokus på ro og fordybelse. Der er træning med redskaber, uden redskaber og med ’forhåndenværende’ redskaber som fx håndklæder.

 

Vi sammensætter programmet med sideløbende workshops i vand, og i 2018 er det muligt at lave forhåndsvalg til holdene, ligesom vi arbejder på at kunne give kursisterne konkret materiale med hjem i form af øvelsesbeskrivelser,
videoklip eller lignende, der kan hjælpe med at huske dagens mange indtryk.

Det bliver hårdt, det bliver sjovt, og du bliver med garanti udfordret.

(Der vil blive sendt mail hvor det er muligt at vælge hold 2 uger før start)

 
Særrabat til medlemmer af Dansk Svømmebadsteknisk forening:
3 deltagere for kr. 6.000,- + moms (kun ved tilmelding senest 7. august)

 

Sidste tilmeldingsfrist d. 7 august 2018 

Aqua Akademiet - Toldboden 3, 2 sal D- 18, 8800 Viborg - 43524353 - kontakt@svommebad.dk - www.svommebad.dk