Velkommen til årets vigtigste bibliotekskonference
Stedet hvor kulturpolitikere og fagfolk mødes!

#DBtopmøde

 

 

Sæt kursen for fremtidens biblioteker
Hvilken rolle spiller bibliotekerne for udviklingen af fremtidens samfund, for det enkelte menneske, for den demokratiske deltagelse og for folkestyrets udvikling?

 

Det får du svar på, når det Bibliotekspolitiske Topmøde finder sted, for der er brug for en grundig diskussion af, hvad fremtidens biblioteker skal være, når man ude i kommunerne udvikler landets mest besøgte kulturinstitution.

 

For to år siden tog Danmarks Biblioteksforening for alvor fat i debatten om hvorvidt biblioteksloven er tidssvarende. Dette års topmøde vil over to dage belyse og diskutere bibliotekernes udfordringer den kommende tid – som måske fører en revision af loven med sig.

 

En række politikere vil undervejs tage biblioteksloven under kærlig behandling, ligesom kulturminister Mette Bock på Topmødet giver sit syn på sagen, herunder det serviceeftersyn, som ministeren sidste år annoncerede.

 

På det Bibliotekspolitiske Topmøde i Herning kaster vi os over denne nødvendige debat, og afkræver både fagfolk og politikere svar, som skal beskrive hvilken vej vi skal gå. Er bibliotekerne på rette vej – er biblioteksloven?

Kommer du til Herning allerede onsdag aften inviterer Herning Bibliotekerne på en lounge-hyggeaften på biblioteket
fra 19.30-21.30 med lidt godt til både maven, ganen og ørerne.

 

Kom med til to dages intense debatter med en perlerække af fremtrædende politikere og andre beslutningstagere, som er med til at sætte kursen for fremtidens folkebiblioteker, også hvis du er ny politiker på biblioteks- og kulturområdet. Det Bibliotekspolitiske Topmøde er STEDET hvor kulturfolk og fagfolk mødes, og i fællesskab diskuterer rammerne for fremtidens biblioteker.

 

Mød  
 Mette Bock Tor Nørretranders
Adam Price Christian S. Nissen
Esben Danielsen Lars Krarup

Jane Jegind

Steen Vindum
Mogens Jensen Brit Bager
Troels Mylenberg Niels Krause Kjær


... og husk, at du til festen torsdag aften bl.a. kan overvære overrækkelsen af Læsernes Bogpris 2018.


Vi glæder os til at se dig til et tætpakket topmøde den 12. og 13. april 2018 på MCH Herning Kongrescenter.

 

#DBtopmøde

Danmarks Biblioteksforenings Bibliotekspolitiske Topmøde 2018

Hovedsponsor er DBC