E-Sundhedsobservatoriets årskonference 2017

Kære deltager
 
Her på siden kan du tilmelde dig til årskonferencen. Vi gør opmærksom på, at tilmeldingen er bindende og der er ingen refusion i forbindelse med annullering.
 
Du kan tilmelde dig som konferencedeltager, oplægsholder og udstiller.
 
Mødegebyret for konferencedeltageren er kr. 4.500,00 inkl. moms. Ved tilmelding efter den 27. september er prisen for deltagelse kr. 6.500,00 inkl. moms.
 
Hvis du deltager som oplægsholder er det som udgangspunkt omkostningsfrit på nær overnatningen. Der er kun én gratis deltagelse pr. oplæg. Hvis der er to oplægsholdere om oplægget skal man betale for nummer to. Vi tager derfor forbehold for dette, når vi gennemgår deltagerlisten.
 
Deltager du som udstiller, er der 3 gratis deltagere pr. stand. Vi tager derfor også forbehold for dette, når vi gennemgår listen. Der skal dog betales for overnatning for alle udstillere.
 
Ønsker du at overnatte fra den 10. oktober, kan dette kun vælges i kategorien "stort enkeltværelse". Bemærk er der er kun et begrænsede antal værelser!
 
BUSTRANSFER
 
Til togpassagerne er der arrangeret busser fra Nyborg Station til Hotel Nyborg Strand i tidsrummet kl. 8.00-9.30 den 11. oktober og retur igen fra kl. 14.30 den 12. oktober fra Hotel Nyborg Strand til togstationen i Nyborg
Nyborg Strand - Østerøvej 2 - 5800 - Nyborg - Tlf.:65 31 31 31 - nyborgstrand@nyborgstrand.dk