GUDP-konference: Klimavenlig fødevareproduktion - hvorfor og hvordan

GUDP-konference: Klimavenlig fødevareproduktion

Under overskriften "Klimavenlig fødevareproduktion - hvorfor og hvordan" sætter Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram, GUDP, på sin 2019-konference fokus på fødevareproduktionens klimaaftryk og på innovation, som kan gøre produktionen mere klimavenlig.  GUDP vil som noget nyt lægge stor vægt at inddrage deltagerne i dialog og ideudvikling. Der bliver debat i grupper og i plenum, og om eftermiddagen tema-workshops om klimavenlig innovation på fødevareområdet.

 

Tid: 5. 11.19 kl. 9.00-15.30
Sted: Centralværkstedet/Smedjen, Værkmestergade 7, 8000 Aarhus C
Moderator: Kommunikationskonsulent Anders Stahlschmidt

Det er gratis at deltage, men der kræves tilmelding. 

Miljøstyrelsen - Tolderlundsvej 5 - 5000 - Odense C - +45 70120211 - mst@mst.dk