Invitation: K1 Summit om værdifuld kommunikation og K1s stiftende generalforsamling

Kom med til K1s årlige Summit og deltag i udviklingen af fremtidens kommunikationsfag!

Vi sætter i dette års Summit fokus på værdifuld kommunikation med gæstetalere og workshops, hvor du får mulighed for at bidrage til spændende perspektiver og møde nye kolleger fra branchen. Vi slutter af på ægte k-branche manér med mingling, drinks og musik.

 

Stiftende generalforsamling
I tråd med handlinger, der skaber værdi, starter vi dog dagens første lille times tid med vores stiftende generalforsamling. Vi ønsker fortsat, at K1 skal være et community for alle, der arbejder professionelt med kommunikation. Og at det er frivillighed og lysten til at handle, som driver vores aktiviteter. Foreningsdannelsen er derfor kun et udtryk for, at vi af en lang række praktiske årsager står stærkere ved at have en formel organisering på plads.

I løbet af den kommende måned vil vi præsentere kandidater til bestyrelsen, sende dagsorden og materialer ud (som K1 Vedtægter) og præsentere beretning, så vi kan gennemføre en hurtig og professionel generalforsamling, inden vi tager hul på K1 Summit.

 

Mere følger om både Summit og generalforsamling – men du kan sikre dig en af pladserne til årets store K1-fest ved at tilmelde dig nu. 

Og send gerne en kærlig tanke til Københavns Universitet, som byder på lokaler og forplejning på dagen samt Axion, som streamer fra dagen, så alle kan være med på dagen og se det efterfølgende også.

Vi glæder os til at se dig den 21. september!

 

Husk at tilmelde dig arrangementet ved at gå til menupunktet Tilmeld.

OBS: Du skal være medlem af K1 for at deltage. Meld dig ind her.

K1 summit og generalforsamling 2017 - Nørregade 10 - 1165 - København