KomDigital Workshop: Disrupt dit mindset og få succes med Big Data

KomDigital inviterer SMVer til læringsworkshop om kundedrevet Big Data-strategi.

                                  

Er I som virksomhed klar til at tage det første skridt på rejsen mod innovation, transformation og nye forretningsmodeller, og tør I udfordre jeres mindset, så I kan skabe mening og værdi med ”den nye olie”? Så tilmeld jer workshoppen, som afholdes:

 

Dato: Onsdag den 6. februar 2019, kl. 9-16.

Sted: DTU, Anker Engelundsvej 1, Bygning 101, mødecenter lokale S09, 2800 Kgs. Lyngby

 

På workshoppen bliver I bevidst om de mentale faldgruber, der er i digitale transformations-processer. I får også konkrete værktøjer, der kan hjælpe jer med at konkretisere, hvordan I kan bruge Big Data til at skabe nye eller bedre services og derved skabe mere værdi for kunder og andre interessenter. I får mulighed for at identificere jeres dominerende (ledelsesmæssige) mindset og se, om det er i overensstemmelse med organisationens/virksomhedens strategiske tilgang. Workshoppen faciliteres af Pernille Rydén.

 

Deltagelse er gratis. Der skal tilmeldes mindst 2 deltagere fra jeres virksomhed på følgende måde: Som 1. deltager, vælg kategori "Deltager", indtast virksomhedsoplysninger og besvar 2 stk spørgsmål. Klik herefter  "tilføj flere" i bunden af formular og udfyld for med-deltagere.   

 

Tilmelding efter ”først til mølle princip” senest 25. januar 2019.