Festival for nye medier

 

Prauda - foreningen for eksperimenterende internetmedier inviterer endnu engang til festival for de fedeste nye medieinitiativer.

 

Den 27. september på Bremen Teater i København kan du møde verdensmestrene i nyhedsbreve fra Really Good Emails, Google News, Koncentrat, Michael Jeppesen, Heartbeats, Ingeniøren, Atlas og en masse andre. Læs hele programmet her

 

I år kan du også komme på kulturjournalistisk skrivekursus med Atlas Magasin eller tilmelde dig en Masterclass i nyhedsbrevsformidling med Really Good Emails og Føljeton.

 

 

Kom til Masterclass om en Virkelig God Email.

 

I forbindelse med Praudas festival for nye medier tilbyder Prauda en workshop om at skrive det perfekte nyhedsbrev.

Til workshoppen vil du møde Andreas Terp, der er redaktionschef på Danmarks bedste journalistisk nyhedsbrev Føljeton og Mike Nelson, der er partner i amerikanske Really Good Emails.

 

Andreas Terp vil indledningsvist dele redskaber og erfaringer fra, hvordan man skriver et godt og fængende nyhedsbrev i dansk kontekst.  

 

Derefter vil Mike Nelson bruge de sidste timer på at fortælle, hvad de bedste internationale udgivere af journalistiske nyhedsbreve gør rigtigt og forkerte. Fokus på vil være på, hvordan du kan lære at skrive og designe nyhedsbreve, som de bedste i verden.

 

Arrangementet er den 28 september kl 9.30 til 13.30 inkl. frokost. 

 

Kulturjournalistisk skrivekursus ATLAS

Kom på et intensivt kulturjournalistisk kursus hos ATLAS og styrk din evne til at skrive fængende, originalt og dybdeborende om det, der rører sig i tiden.

På dagen vil du gennem oplæg, debat og konkrete skriveøvelser arbejde med forskellige genrer – fra anmeldelsen til den reflekterende reportage. Du vil arbejde med vinkling, sprog og komposition for at undersøge, hvad der virker, og hvorfor. Desuden vil vi læse eksemplariske tekster fra ATLAS’ bagkatalog, som vil danne udgangspunkt for diskussioner om kulturjournalistikken og dens rolle.

 

Arrangementet finder sted 

 

26. September. Klokken 11-16 (prisen inkluderer kaffe og frokost)

 

Hvis du deltager i ATLAS-workshoppen får du 1000 kr i rabat til forårets skrivekursus i 2019, der er arrangeret af ATLAS.

 

Der gives også rabat, hvis man tilmelder sig både festival og workshops.

 

Alle er velkomne. Du skal modtage en bekræftelse via mail på din tilmelding.

 

 

Festivalen er arrangeret i samarbejde med Google, Dansk Journalistforbund og Kommunikation & Sprog