Årlig konference 15. - 16. marts 2017

Den årlige konference afvikles i dagene den 15. og 16. marts 2017 i MESSE C i Fredericia, samtidig med messen SportsFair.

 

Dansk Svømmebadsteknisk Forening og Danske Sportsfaciliteters Brancheforening har i samarbejde sammensat et stærkt konference program med gode og fagligt relevante indlæg, som afvikles op til og under messen SportsFair.

Der vil være god tid til både at deltage i de faglige oplæg på konferencen, samt til at bevæge sig rundt på messen og besøge de mange udstillere.

 

Onsdag aften trylles en del af udstillingshallen i MESSE C om til en lille caribisk oase, hvor der holdes Caribisk fest; et netværksarrangement med solskin, strandbar og lækker mad.

 

Både Dansk Svømmebadsteknisk Forening og Danske Sportsfaciliteters Brancheforening afholder i løbet af konferencen deres respektive generalforsamlinger; tidspunkt og sted fremgår af programmet.

 

I forbindelse med tilmeldingen er der mulighed for at bestille overnatning på henholdsvis Hotel Fredericia og det 5-stjernede vandrehjem Danhostel, som begge ligger tæt på MESSE C. Der er også mulighed for indlogering på Hotel Trinity, som ligger længere væk. Der er begrænset antal værelser på de enkeltstående overnatningsteder.

  

Tilmeldingsfrist den 9. januar 2017. Tilmelding efter den 9. januar 2017 udløser et gebyr på kr. 300 kr. + moms pr. tilmelding.

 

 

 

Toldboden 3, 2. sal D - lokale 18, 8800 Viborg - telefon 4352 4353