Temadag om Stress

Kom til Temadag om stress

Temadagen tager udgangspunkt i de ti stressværktøjer "Vi forebygger stress sammen".

Temadagen tager udgangspunkt i værktøjsserien ”Vi forebygger stress sammen” og retter sig mod arbejdspladser, som ønsker at arbejde med stressforebyggelse i fællesskab. Det handler om alt fra prioritering af arbejdsopgaverne, over personlige og kollektive strategier mod stress, til arbejdet med stressforebyggelse under forandringer.

På temadagen sætter vi særligt fokus på lederes opgaver og samarbejdet om at forebygge på arbejdspladen:

  • Hvordan samarbejder I om at forebygge stress på arbejdspladsen? Hvordan tager I kollektivt fat og med prioritering af opgaverne som omdrejningspunkter? Hvordan får I fokus på det som I kan gøre noget ved på arbejdspladsen og hvilke startegier kan I vælge så både den enkelte og kollektivet bliver bedre til at mestre stress? Hvordan kan I fx bruge møder?
  • Hvad er lederens særlige rolle når det handler om at stoppe stress? Hvordan hjælper lederen fx den sygemeldte medarbejder tilbage? Og hvad med lederens egen stress? Hvordan kan lederen sammen med arbejdsmiljørepræsentanten og tillidsrepræsentanten hjælpe med at skabe tydelighed både for den enkelte og arbejdspladsen i sin helhed?

 

Målgruppe:

-Ledere, arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsrepræsentanter samt interne konsulenter som arbejder på social- og sundhedsområdet.

-Vi anbefaler at arbejdsmiljøgruppen eller trioen (+tr) tager afsted sammen.

Det er Pia Ryom, hovedforfatter på værktøjer, der sammen med Marie Kingston står for temadagen.  Temadag -stress

Har du spørgsmål  til temadagen, kontakt Lise Keller på lke@3bar.dk.

 

 

 

Hotel Vejlefjord - Sanatorievej 26 - 7140 - Stouby - 76823380