Aha! Bliv klogere på arbejdsmarkedet

Tirsdag d. 12. november 2019 fra kl. 10.00-16.30, inviterer SDU dig til Karrierefestival:

Aha! Bliv klogere på arbejdsmarkedet.

 

Karrierefestivalen; Aha! Bliv klogere på arbejdsmarkedet, giver studerende, alumner og ledige dimittender en Aha-oplevelse, hvor de bliver klogere på sig selv, på arbejdsmarkedet og på de opgaver, som arbejdsmarkedet byder på - En festival hvor arbejdsmarkedet (repræsenteret af en masse virksomheder) ligeledes får en Aha-oplevelse ved at få indblik i de kompetencer og metoder, som SDUs studerende mestrer, og hvordan forskningen bidrager hertil.

 

Du ser programoversigten herunder efterfulgt af en beskrivelse af festivalen for at give dig en fornemmelse af, hvad arrangementet er for en størrelse. 

 

 

 

  

 

Rammen om det hele er i sin enkle forstand mødet mellem studerende/alumne og erhvervslivet.

 

Festivalens program består af talks, oplæg, en karrieremesse, et udforskningsområde og workshops (et mere faciliteret møde mellem studerende og virksomhedsrepræsentanter). Vi centrerer dagen om Campustorvet, men hvor vi tager flere dele af SDU med for at facilitere mødet mellem studerende og erhvervsliv og skabe de bedst mulig Aha!-oplevelser. 

 

Karrieremessen, som dagen centreres omkring, foregår på Campustorvet, hvor virksomhedsrepræsentanter i klassisk forstand repræsenterer deres virksomhed og de samarbejdsmuligheder, de har for SDU-studerende. Herudover er der et Udforskningsområde med forskellige stande om karrierevejledning, photoshoot til LinkedIn, MakerSpace, Eftervidereuddannelse, virksomhedspraktik, CV/Ansøgningstjek og hjælp til LinkedIn.

 

I samme område vil der være en lounge med talks/samtaler , hvor dygtige Stina Løndahl Henriksen fra Firmasynergi ved Talk 1 fortæller om dit take på verdensmålene, hvordan vi kan komme til at arbejde med det i fremtiden og hvordan nogle virksomheder allerede arbejder med dem. Talk 2 er mere talkshowbaseret, hvor Susanne Borg fra SDU faciliterer en god dialog blandt tre dygtige erhvervsfolk om deres tanker og arbejde med verdensmålene.

 

Sideløbende afholdes tre "faciliterede møder" - nemlig vores innovationsworkshops, hvor vi bruger et tema (ud fra et verdensmål) som tema for vores samtaler blandt en gruppe studerende og virksomhedsrepræsentanter.  

 

Hele festivalen sluttes af med et spændende foredrag om digitalisering og fremtidens arbejdsmarked.

 

Du kan til enhver tid finde det overordnede program under fanen program eller se din egen tilmelding, så kun de elementer af programmet du er interesseret i vises. 

 

Hav dit program og din tilmelding på dig hele tiden ved at hente appen i App Store eller Google Play.  

 

 

 

 

SDU - Campusvej 55 - 5230 - Odense M - 65502022 - misp@sdu.dk