Backup og kopiering

Med et backup- og kopieringsabonnement, kan du selv duplikere dine arrangementer på under 1 minut, hvilket er meget nyttigt, hvis du ofte afholder ensartede arrangementer.

Conference Manager™ er blevet en stor succes og mængden af data i systemet er substantiel. For at sikre en lynhurtig performance, kører der en automatiseret oprydningsfunktion, der sletter data for arrangementer, som er afholdt for mere end 6 måneder siden, medmindre man har tilkøbt "backup- og kopieringsabonnementet".

Udover kopiering af de historiske arrangementer, giver kopieringsfunktionen også let adgang til igangsættelse af fremtidige kursusrækker mv. Har du eksempelvis tolv ens kurser, kan du oprette det ene og klone det elleve gange, med en ny dato, et nyt afholdelsessted og et nyt websitenavn. Så er du hurtigt videre til det mere spændende, nemlig at administrere tilmeldingerne på arrangementerne.

Se billeder fra programmet:

Tilkøb

Pris:

"Backup- og kopieringsabonnement" koster kr. 2.500,- årligt, uanset antallet af brugere der gør brug heraf, og med dette abonnement bevares dine arrangementer i 24 måneder efter afholdelse.

Tilkøbs betingelser

Tilkøbsmoduler gælder et år fra købsdato og fornyes automatisk. Der er 3 måneders opsigelse til en periodes udløb.

Ved Conference Manager™ årslicens, dækker modulet for alle det pågældende firmas arrangementer og licenser. Ved enkeltarrangementer gælder modulet kun for det pågældende arrangement, og højest i et år.

Moduler der ikke kan tilgås som følge af opsagt Conference Manager abonnement, refunderes ikke.

Bemærk vores priser er ex. moms

Tilmeld nyhedsbrev

Download brochure

  • Download Conference Manager™ brochure, web kvalitet (6Mb)

    Klik her