Despositum

Med depositum modulet, får du mulighed for at lave opkrævning af deposita på dine arrangementer.

Det kan f.eks. anvendes, når du ønsker at sikre en mindre indledende delbetaling, og først på et senere tidspunkt ønsker at opkræve restbeløbet. Deposita er særligt udbredt i rejsebranchen, ved opkrævning for overnatninger på bestemte datoer, ved salg af flysæder og busrejser og i nogle tilfælde også ved salg af pakkerejser mv.

Der er virkelig mange anvendelsesmuligheder og du har med dette modul fri adgang til at gøre anvendelse af deposita på alle dine arrangementer. Du kan naturligvis slå det til og fra, som du har behov for det.

For denne service betaler du 1,6% af det opkrævede beløb, dog min. 6 kr. + kortselskabets normale gebyr (som varierer mellem 2,75% og 5,75% afhængig af korttype og land). Du kan vælge at lægge betalings-/kortgebyret på kundens betaling, så indtægten for dig er neutral. Vort gebyr er excl. moms.

Hvordan virker det?

Når depositummodulet er slået til, får man mulighed for pr. deltagerkategori at angive, hvorvidt der skal betales depositum ved tilmelding:

Ved selve tilmeldingen betales så kun depositum-beløbet. Depositum kan godt være større end tilmeldingsgebyret, da der kan være (obligatoriske) tilvalg som koster mere end depositum. Dette skal du som arrangør selv holde styr på.

For eksempel er kurset herunder gratis, men man skal vælge overnatning. På ordrebekræftelsen står der hvor meget man har indbetalt.

I ordrebekræftelsen findes ligeledes linket til betaling af restbeløbet. Hvis du har behov for at udsende rykkere, kan man også direkte i designet af rykkere indsætte et link til den direkte side for betaling af restbeløbet.

Betaling af depositum giver normalt kun mening,når du opkræver betaling med betalingskort.

 

Tilkøbs betingelser

Tilkøbsmoduler gælder et år fra købsdato og fornyes automatisk. Der er 3 måneders opsigelse til en periodes udløb.

Ved Conference Manager årslicens, dækker modulet for alle det pågældende firmas arrangementer og licenser. Ved enkeltarrangementer gælder modulet kun for det pågældende arrangement, og højest i et år.

Moduler der ikke kan tilgås som følge af opsagt Conference Manager abonnement, refunderes ikke.

Bemærk vores priser er ex. moms

Tilmeld nyhedsbrev