Domæne til dit arrangement

Du kan udskifte Conference Manager webadressen, med dit helt eget domæne.
Mulighederne for at udnytte dette er mange – og derfor kan du her læse hvordan de tekniske muligheder er i de to forskellige løsninger.

”Ét arrangement”

Ejer du allerede et domænenavn – f.eks. madkongressen.dk – som du gerne vil bruge til dit enkelstående arrangement, kan du give Conference Manager besked, og samtidig pege på dit domæne via en IP adresse, som du får udleveret af os. Du kan også benytte sub-domæner, f.eks. event.madkongressen.dk eller madkongressen.novo.dk.

Fælles for ”et arrangement”-løsningen er, at du vælger ét domænenavn eller subdomæne og peger det på Conference Managers IP-adresse og i arrangementets løbetid, kan du kun bruge det til dette ene arrangement.

”Alle arrangementer”

Ønsker du at benytte et domæne til alle dine arrangementer kan dette også lade sig gøre. For at adskille arrangementerne fra hinanden, anvender man et unikt arrangement navn, som efterstilles domænenavnet – f.eks. madkongressen.dk/2015 eller madkongressen.dk/Odense. Mulighederne er mange.

Teknikken

Der er lidt teknik involveret i sådanne domænenavne og derfor tager vi os af oprettelsen i Conference Manager – du skal blot gives os besked om hvilken af de to modeller du ønsker at anvende.

Hvis du allerede ejer domænet, så skal din teknikker lave en såkaldt pegning af a-record på den IP-adresse, du får fra Conference Manager.

Hvis du ikke allerede ejer domænet, så kan Conference Manager hjælpe dig med al teknikken. Når du har fundet ud af hvilket domænenavn du ønsker, kan vi bestille det i dit navn og oprette alt det tekniske.
Hvis vi skal foretage dette for dig, så koster det 800,- for købet af domænenavnet og at vi foretager alt det tekniske.

Sikkerhed

Alle tilmeldinger i Conference Manager kører under et såkaldt SSL-certifikat. Det betyder, at der skal udstedes et særligt certifikat til dit tilmeldingswebsite, kun herigennem kan man garantere dataenes sikkerhed. Certifikatet udstedes i dit navn og tilknyttes dit domænenavn.

Derfor er det også kun ejeren af domænet der kan godkende udstedelsen af SSL-certifikatet. Dette sker ved, at udstederen sender en e-mail til den registrerede ejer af domænenavnet, hvori ejeren skal godkende udstedelsen af SSL-certifikatet. SSL-certifikatet har en varighed på 1 år fra udstedelsen.

Priser

Èt arrangement
2.500,- / max 1 år


Alle arrangementer
4.500,- / år

Tilkøbs betingelser

Tilkøbsmoduler gælder et år fra købsdato og fornyes automatisk. Der er 3 måneders opsigelse til en periodes udløb.

Ved Conference Manager årslicens, dækker modulet for alle det pågældende firmas arrangementer og licenser. Ved enkeltarrangementer gælder modulet kun for det pågældende arrangement, og højest i et år.

Moduler der ikke kan tilgås som følge af opsagt Conference Manager abonnement, refunderes ikke.

Bemærk vores priser er ex. moms

Tilmeld nyhedsbrev