Billetmodul

Via billetmodulet kan du designe en billet til dit arrangement, indeholdende egne billeder og logo, dynamiske fletfelter, faste tekstformuleringer og et billet-/ID-nummer samt stregkoder.

Når du har aktiveret billetten, vil den automatisk blive sendt sammen med tilmeldingskvitteringen når deltageren har tilmeldt sig. Billetten sendes som en særskilt PDF, til eget udprint.

Du kan naturligvis også selv trække billetterne ud direkte fra Conference Manager™

Ankomtregistrering

Ved afholdelse af dit arrangement, kan du med en stregkodelæser tilsluttet en computer, og med Conference Manager™s ankomstregistrering åben i en browser, let registrere deltagerne i døren løbende som de ankommer.

Ankomstregistreringen kan naturligvis også anvendes uden stregkodelæsere, ved at du selv taster billetnummeret i registreringsvinduet, ved deltagerens ankomst.Adgang

Er dit arrangement et betalingsarrangement og er en gæst i restance eller anvender gæsten en allerede indløst billet, gøres du naturligvis opmærksom herpå, så du kan reagere på dette.

Tilsvarende gøres du opmærksom på, hvis en skannet billet tilhører en deltager, der er blevet slettet fra arrangementet efter sin tilmelding.

Se billeder fra programmet:

Inkluderet

Bestil Conference ManagerTM

Vi er sikre på at vi har lavet et helt uundværligt system, men prøv selv og se om du er enig!

Der er 30 dages FULD returret, hvis systemet ikke lever op til dine forventninger.

Bestil her

Tilmeld nyhedsbrev

Download brochure

  • Download Conference Manager™ brochure, web kvalitet (6Mb)

    Klik her