Ankomst

Gæst: Ved ankomst skal du henvende dig til sekretariatet i forhallen, hvor du vil få udleveret en kuvert, der indeholder information om, hvor du skal sidde samt et navneskilt. Navneskiltet skal bæres synligt under hele mødet.

 

Delegeret: Se venligst på 'Særlig information til delegerede'.

Dørene åbener

Herning Kongrescenter åbner dørene kl. 8.30 og dørene til salen åbner kl. 9.00.

 

Festmiddag

Bordkort udleveres til alle umiddelbart inden middagen. Hvis du i sidste øjeblik bliver forhindret i at deltage i middagen, beder vi dig informere sekretariatet i foyen.

 

Vi serverer middag med vin. Efter middagen er baren i festsalen åben for salg af øl, vand og vin. Teaterkælderen vil ikke være åben. Arrangementet slutter kl. 01.00, hvor der er sørget for, at busser kører til hotellerne.

 

Frokost

Det er ikke muligt at forhåndsreservere borde til frokost, men der er plads til alle.

 

Materialer til mødet

Download app til delegeretmødet på følgende måde: Download app'en CM Events via App Store, Windows Store eller Google Play. (Husk at anvende samme e-mail, som du er tilmeldt med.)

Du vil her kunne se program og anden relevant information om Delegeretmødet.

 

Overnatning

Hvis du er gæst, skal du selv sørge for overnatning.

Hvis du er delegeret vil din forening sørge for booking af overnatning.

 

Parkering

Kommer du i bil er der parkering i bymidten i umiddelbar nærhed af Herning Kongrescenter. Du skal printe P-billet og placere den i forruden. Parkeringsbilletten giver adgang til offentlige parkeringspladser.

 

Transport

Der er bestilt bus fra Midtjyllands Lufthavn til kongrescenteret den 6. november kl. ca. 8.15, som du er velkommen til at benytte.