Domæne til dit arrangement

Du kan udskifte Conference Manager™ webadressen, med dit helt eget domæne.

Mulighederne for at udnytte dette er mange – og derfor kan du her læse hvordan de tekniske muligheder er i de to forskellige løsninger.

”Ét arrangement”

Du ejer allerede et domænenavn – f.eks. madkongressen.dk – som du gerne vil bruge til dit enkeltstående arrangement. Du giver Conference Manager besked, og peger samtidig dit domæne på en IP-adresse, du får udleveret af Conference Manager. Du kan også benytte et sub-domæne, f.eks. www.madkongressen.dk, event.madkongressen.dk eller madkongressen.novo.dk.

Fælles for ”et arrangement”-løsningen er, at du vælger ét domænenavn eller subdomæne og peger det på Conference Managers IP-adresse og i arrangementets løbetid, kan du kun bruge det til dette ene arrangement.

”Alle arrangementer”

Du ejer allerede et domænenavn – f.eks. madkongressen.dk – som du gerne vil bruge til flere arrangementer, som afholdes løbende. Du giver Conference Manager besked og peger samtidig dit domæne på en IP-adresse, du får udleveret af Conference Manager. Du kan også benytte et sub-domæne, f.eks. www.madkongressen.dk.

Fælles for disse ”alle arrangementer”-løsninger er, at du kan bruge domænet til alle de arrangementer du opretter i Conference Manager. For at adskille arrangementerne fra hinanden anvender man et unikt arrangementsnavn, som efterstilles domænenavnet – f.eks. madkongressen.dk/2011 eller madkongressen.dk/odense. Mulighederne er mange – den eneste begrænsning er, at du kun kan bruge hvert arrangementsnavn én gang.

Teknikken

Der er lidt teknik involveret i sådanne domænenavne og derfor tager vi os af oprettelsen i Conference Manager – du skal blot gives os besked om hvilken af de to modeller du ønsker at anvende.

Hvis du allerede ejer domænet, så skal din teknikker lave en såkaldt pegning af a-record på den IP-adresse, du får fra Conference Manager.

Hvis du ikke allerede ejer domænet, så kan Conference Manager hjælpe dig med al teknikken. Når du har fundet ud af hvilket domænenavn du ønsker, kan vi bestille det i dit navn og oprette alt det tekniske.
Hvis vi skal foretage dette for dig, så koster det 800,- for købet af domænenavnet og at vi foretager alt det tekniske.

Sikkerhed

Alle tilmeldinger i Conference Manager kører under et såkaldt SSL-certifikat. Det betyder, at der skal udstedes et særligt certifikat til dit tilmeldingswebsite, kun herigennem kan man garantere dataenes sikkerhed. Certifikatet udstedes i dit navn og tilknyttes dit domænenavn.

Derfor er det også kun ejeren af domænet der kan godkende udstedelsen af SSL-certifikatet. Dette sker ved, at udstederen sender en email til den registrerede ejer af domænenavnet, hvori ejeren skal godkende udstedelsen af SSL-certifikatet. SSL-certifikatet har en varighed på 1 år fra udstedelsen.

Tilkøb

Priser

Èt arrangement
2.500,- / max 1 år


Alle arrangementer
4.500,- / år

Bestil her

Tilkøbs betingelser

Tilkøbsmoduler gælder et år fra købsdato og fornyes automatisk. Der er 3 måneders opsigelse til en periodes udløb.

Ved Conference Manager™ årslicens, dækker modulet for alle det pågældende firmas arrangementer og licenser. Ved enkeltarrangementer gælder modulet kun for det pågældende arrangement, og højest i et år.

Moduler der ikke kan tilgås som følge af opsagt Conference Manager abonnement, refunderes ikke.

Bemærk vores priser er ex. moms

Tilmeld nyhedsbrev

Download brochure

  • Download Conference Manager™ brochure, web kvalitet (6Mb)

    Klik her