Så er programmet klart for Danske Planchefers årsmøde 2019!

 

Planlægning er vigtig - med planlægning fastsætter vi rammer for det liv, vi skal leve. Vi definerer veje, pladser, byer, huse og landskaber. Så det er langt fra ligegyldigt, hvad vi siger ja og nej til.
Vi træffer store og vigtige beslutninger, der vedrører både vores generation og vores efterkommere. Derfor er planlægning også en demokratisk proces i samspil mellem borgere, investorer, fagfolk og byråd.
Men hvem er det egentlig, der bestemmer, hvordan byer, bygninger og landskaber kommer til at se ud? Hvad er målestokken for et godt resultat? Kan (og skal) vi nå til enighed om, hvad der er god byudvikling og god arkitektur? Har vi den rette lovgivning og organisering af dette vigtige arbejde? Og hvad er kommunens og ikke mindst planchefens rolle?
Dette høj aktuelle emne har vi valgt som årets tema.

 

I de smukke rammer på Hindsgavl vil Ane Cortzen arkitekt, moderator, TV vært og tidligere kulturchef styre fredagens debat mellem vores spændende paneldeltager, der repræsenterer mange vinkler på planlægning.

 

Traditionen tro vil torsdagen opdatere os på nyt fra Kl og Erhvervsstyrelsen, Fremtidens planlæggere og Direktør Lars Autrup, Arkitektforeningen vil åbne for årets emne.

 

Vi glæder os til at se jer alle til et godt årsmøde i Middelfart!

 

/ Bestyrelsen

 

På disse sider kan du læse program for årsmødet, samt se deltagerliste.

 

Tilmeldingen er lukket, men vi har stadig et par ledige pladser. For tilmelding kan du kontakte Anja Carlslund - acp@ishoj.dk

 

Sted

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Allé 7

5500 Middelfart

www.hindsgavl.dk

Tlf.: 6441 8800

 

Dato

14. - 15. november 2019

 

Tilmeldingsfrist

Tlmeldingen er lukket

 

Pris

Deltagelse i årsmødet inkl. overnatning i enkeltværelse: 3.000 kr. ekskl. moms.

 

Tilmelding

Tilmelding er bindende efter 11. oktober 2019 kl. 23:59

 

KTC - Godthåbsvej 83 - 8660 - Skanderborg - +45 7228 2804