Årsmøde 2020 på Hotel Legoland

Vi vender tilbage til Hotel Legoland, hvor vi også holdt årsmøde i 2018.

 

”Evalueringerne fra 2018 var meget positive, og det har sammen med vores egen oplevelse af hotellet som meget professionelle og med gode rammer, gjort os trygge ved at booke Legoland igen. Det er en stor prioritet for os som planlæggere, at både deltagerne og vi har en god oplevelse, hvor de praktiske ting bare fungerer – og hvor maden er god!” siger Klaus Rask Petersen, der er bestyrelsens mest erfarne årsmødeplanlægger.

 

Klaus har sammen med resten af Arrangementsgruppen lagt sig i selen for at sikre gode og spændende oplæg til årsmødet 2020.

 

Gruppen har haft fokus på at skabe en balance, så årsmødeprogrammet både vil give medlemmerne et godt indblik i foreningens arbejde med projekter og samarbejdspartnere og samtidig vil give plads til en række meget tekniske emner med relevans for alle foreningens medlemmer.

 

Pirater, skattejagt og meget mere

I 2018 holdt vi middelalderfest i kongeborgen – i 2020 lader vi igen de helt særlige rammer på Hotel Legoland sætte sit præg på vores festaften, når vi skal på skattejagt i Pirates Lounge.

Om vi skal have søpapegøje, beskøjtere og en halv flaske rom må tiden vise.

 

   

 

Tilmelding

Vi planlægger at køre konference i 2 spor torsdag formiddag, og af hensyn til lokalefordelingen er det nødvendigt at vælge spor allerede i tilmeldingsfasen, så husk at studere programmet på hjemmesiden inden du begynder tilmeldingsproceduren.

 

Tilmelding senest den 25. februar via www.svommebad.dk 

Herefter kan vi ikke garantere hotelværelse.

 

 Book et café-bord 

Som i 2018 giver vi igen 10 leverandører mulighed for at booke et café-bord i pauseområdet, hvor alle deltagere tilbringer pauserne mellem foredragene. Det bliver en helt unik mulighed for at præsentere nye produkter og komme i en ganske uforpligtende dialog med konferencedeltagerne.

 

 Dansk Svømmebadsteknisk Forening - Toldboden 3, 2. Sal D18 - 8800 Viborg - 43 52 43 53 - kontakt@svommebad.dk