Flugtinstruktørkursus i Aalborg

Dansk Skytte Union byder dig velkommen

 

Tid

Lørdag 9. december 2017 kl. 9-17 og søndag den 10. december 2017 kl. 9-16

 

Sted

Aalborg Flugtskydningsforening, GL. Hvorupvej 141, 9400 Nørresundby

 

Formål

”Formålet er at uddanne instruktører i sikkerhed og skydeundervisning, som gør den enkelte i stand til at påtage sig ansvaret for forbedring af sikkerhed på bane og at forbedre skydefærdigheden hos skytten. Samt at dygtiggøre instruktøren i undervisningsprincipper og –metoder.” Uddannelsen er tillige et lovkrav for at få lov til at overdrage haglvåben til andre – som bevis på bestået uddannelse modtages flugtinstruktørkort.

 

Indhold og form

Flugtinstruktørkurset veksler mellem teori og praksis og giver deltagerne mulighed for med det samme at få erfaring med at instruere og byde nye velkomne i flugtskydningens verden. Uddannelsens omhandler bl.a.: Sikkerhedspensum, valg af våben, skydetekniske grundprincipper, skydeteknikker, undervisningsprincipper, den gode velkomst, almen viden for instruktøren, tørtræning samt øvelser med ammunition.

 

Tilmelding og pris

Tilmelding via menuen her på siden hurtigst muligt.

Kursusprisen: 1200 kr. inkl. materialer, duer og forplejning (morgenbrød, frokost, kaffe, frugt). Der betales direkte ved tilmeldingen her på siden via betalingskort eller Mobilepay. Anden betaling er ikke mulig. Tilmeldingsgebyr refunderes ikke ved afbud.

Husk at søge din kommune om tilskud til træner- og lederuddannelse. Læs mere her. Desuden er der 100 kr. rabat med DSkyU Støttekortet.

 

Målgruppe og forventninger til deltagerne

Skytter med nogen erfaring, der ønsker at virke som instruktører i flugtskydning i klubben. Din deltagelse skal godkendes af din klubformand, og I skal aftale, hvordan du i fremtiden kan gavne din klub som instruktør. Forbered dig på at deltage aktivt og være parat til at tage del i de praktiske øvelser – så lærer du mest.

 

Kurset er kun for medlemmer af en af Dansk Skytte Unions medlemsforeninger.

 

Undervisere

Per Møller og Jann Møldrup Sterndorff. Med to undervisere sikres kvaliteten.  

 

Materialer

Sikkerhedspensum (digitalt), undervisningskompendium (print), instruktørkort og stofmærke.

 

Medbring selv

Hvad du normalt ville have med på skydebanen, inkl. våben, ammunition, skydebriller, høreværn og tøj efter forholdene. En del af kurset er teoretisk og foregår i klubhuset, hvor kursusmateriale udleveres, men blok og skriveredskaber bør også medbringes.

 

Sikkerheden er vigtig

Sikkerhedspensum udsendes inden og skal læses og forstås efter bedste evne før fremmøde. Underviserne har mulighed for at dumpe deltagere f.eks. pga. væsentlige brud på sikkerheden.

 

Spørgsmål

Ved spørgsmål, ønske om at få besked om kommende kurser eller bestilling af kursus til afholdelse i klubben, kontakt venligst DSkyUs udviklingskonsulent på niels.pagel.jensen@skytteunion.dk| 60958241

 

 

 

Vel mødt!

Dansk Skytte Union

Idrættens Hus |  Brøndby Stadion 20 |  2605 Brøndby

Tlf.: 43 26 23 52 | Email: info@skytteunion.dk

 

www.skytteunion.dk | DSkyU på FacebookDSkyU på Instagram | DSkyU på Twitter