Flugtinstruktørkursus i Greve

Dansk Skytte Union byder dig velkommen

 

Tid

Lørdag 10. november 2018 kl. 9-17 og søndag den 11. november 2018 kl. 9-16

 

Sted

Greve Flugtskydningsforening, Kappelevvej 37, 2670 Greve.

 

Formål

”Formålet er at uddanne instruktører i sikkerhed og skydeundervisning, som gør den enkelte i stand til at påtage sig ansvaret for forbedring af sikkerhed på bane og at forbedre skydefærdigheden hos skytten. Samt at dygtiggøre instruktøren i undervisningsprincipper og –metoder.” Uddannelsen er tillige et lovkrav for at få lov til at overdrage haglvåben til andre – som bevis på bestået uddannelse modtages flugtinstruktørkort.

 

Indhold og form

Flugtinstruktørkurset veksler mellem teori og praksis og giver deltagerne mulighed for med det samme at få erfaring med at instruere og byde nye velkomne i flugtskydningens verden. Uddannelsen omhandler bl.a.:

Sikkerhedspensum, valg af våben, skydetekniske grundprincipper, skydeteknikker, undervisningsprincipper, den gode velkomst, almen viden for instruktøren, tørtræning samt øvelser med ammunition. Forvent at skyde ca. 25 skud. Ønskes yderligere træning af skydeteknik er det for egen regning.

Mere generel info her.

 

Tilmelding og pris

Tilmelding via menuen her på siden senest 6. november kl. 19.00. Max 25 deltagere.

Kursusprisen: 1200 kr. inkl. materialer, duer og forplejning (morgenrød, frokost, kaffe, frugt). Der betales direkte ved tilmeldingen her på siden via betalingskort eller Mobilepay. Anden betaling er ikke mulig.

Tilmelding er bindende. Afbud koster 100,- i administrationsgebyr, ingen refusion de sidste 7 dage før kursusstart.

Husk at søge din kommune om tilskud til træner- og lederuddannelse. Læs mere her.
Husk, at alle med Støttekortet får 100,- rabat på træner- og lederuddannelse. Læs mere her.

 

Målgruppe og forventninger til deltagerne

Skytter med nogen erfaring, der ønsker at virke som instruktører i flugtskydning i klubben. Din deltagelse skal godkendes af din klubformand, og I skal aftale, hvordan du i fremtiden kan gavne din klub som instruktør. Forbered dig på at deltage aktivt og være parat til at tage del i de praktiske øvelser – så lærer du mest.

 

Kurset er kun for medlemmer af en af Dansk Skytte Unions flugtskydningsforeninger.

 

Undervisere

Michael Hansen og Per Møller

 

Materialer

Sikkerhedspensum (digitalt), undervisningskompendium (print), instruktørkort og stofmærke.

 

Medbring selv

Hvad du normalt ville have med på skydebanen, inkl. våben, ammunition, skydebriller, høreværn og tøj efter forholdene. En del af kurset er teoretisk og foregår i klubhuset, hvor kursusmateriale udleveres, men blok og skriveredskaber bør også medbringes.

 

Sikkerheden er vigtig

Sikkerhedspensum udsendes inden og skal læses og forstås efter bedste evne før fremmøde. Underviserne har mulighed for at dumpe deltagere f.eks. pga. væsentlige brud på sikkerheden.

 

Spørgsmål

Ved spørgsmål, ønske om at få besked om kommende kurser eller bestilling af kursus til afholdelse i klubben, kontakt venligst DSkyUs udviklingskonsulent på niels.pagel.jensen@skytteunion.dk| 60958241

 

 

Vel mødt!

Dansk Skytte Union

Idrættens Hus |  Brøndby Stadion 20 |  2605 Brøndby

Tlf.: 43 26 23 52 | Email: info@skytteunion.dk

 

www.skytteunion.dk | DSkyU på FacebookDSkyU på Instagram | DSkyU på Twitter