TAK FORDI DU STØTTER DANSK SKYDESPORT

Hvad er Støtteforeningen

Dansk Skytte Unions Støtteforening har til formål at skaffe midler til klubber, sektioner og skytter – på alle niveauer. Har klubben brug for en træner, brug for at styrke holdånden eller måske nye faciliteter, har skytterne brug for støtte til udstyr eller stævner, har sektionerne brug for hjælp til bredde- og udviklingsarbejdet – så kan Støtteforeningen hjælpe.

 

Støtteforeningens midler kommer primært fra folk som dig, der på en eller anden måde har tilknytning til eller interesse for skydesporten og gerne vil se skydesporten udvikle sig – også i fremtiden. Du er skytte, klubaktiv, træner, familie, ven, samarbejdspartner eller måske bare glad giver.

 

Dine fordele

Som medlem af Støtteforeningen får du en række fordele i form af rabatter, konkurrencer og andre gode tilbud. Hold øje med Dansk Skytte Unions hjemmeside for at se hvilke aktuelle tilbud du kan benytte dig af.

 

Hvor meget kan du støtte med

Når du tilmelder dig Støtteforeningen, støtter du som udgangspunkt med 200 kr. Derudover kan du altid støtte med et højere beløb, hvis du ønsker det. Du kan også indbetale af flere omgange.

 

Din støtte er fradragsberettiget

Din støtte til Støtteforeningen er fradragsberettiget. Fradrag til gaver til foreninger er dog sat til maksimalt 16.600 kr. i 2020. For at kunne få glæde af fradraget er det et krav, at du oplyser dit cpr-nummer, dette vil du senere blive kontaktet om. 

 

Indbetalingen skal ske senest d. 30. december 2020, hvis fradraget skal gælde i 2020.

 

Målret din støtte

Når du støtter med mere end 200 kr., har du mulighed for at målrette din støtte til lige netop den del af Dansk Skytte Union, du ønsker at støtte. Du kan sagtens dele din støtte op, så du støtter flere dele af organisationen. Du kan således tilpasse din støtte, som du ønsker.

 

Du kan naturligvis også blot støtte Dansk Skytte Unions generelle virke.

 

Indbetal af flere omgange
Du kan sagtens indbetale af flere omgange – her tilmelder du dig blot igen. På tilmeldingssiden bliver du igen opkrævet de 200 kr. i grundstøtte, men hvis du allerede har indbetalt dem tidligere, vil disse 200 kr. automatisk gå til den del af organisationen, som du målretter din støtte. Du betaler således kun 200 kr. i grundbeløb én gang.

 

Hvem får glæde af din støtte

Når du støtter Støtteforeningen med et større beløb, går din støtte til den del af organisationen, som du har valgt. Hvis du ved din tilmelding opgiver hvilken klub, du kommer fra, går en del af beløbet direkte tilbage til din klub.

 

Eksempel på fordeling af din støtte hvis du opgiver din klub:
Støtter du med de 16.600 kr., der i 2020 er fradragsberettiget, modtager din forening 12.000 kr. til fri anvendelse. De resterende 4.600 kr. går ubeskåret til den del af unionen, du har målrettet din støtte.

 

Klubber hvor medlemmer samlet støtter med 75.000 kr. eller derover får glæde af et ekstra tilskud til klubben, da yderligere 3 % af støttebeløbet i så fald går direkte tilbage til klubben.

 

Tilmelding

Du tilmelder dig via tilmeldingsmenuen. Her indtaster du først dine personlige oplysninger, og herefter angiver du, hvor meget du ønsker at støtte med, og hvem du vil målrette din støtte. Din tilmelding til Støtteforeningen gælder det pågældende kalenderår.

 

Betaling

Du kan i tilmeldingen betale med betalingskort og Mobile Pay.

  

Spørgsmål

Har du spørgsmål til Støtteforeningen, er du i tvivl om dine muligheder for at støtte, eller vil du vide mere om unionens og sektionernes arbejde, kan du kontakte Dansk Skytte Union på info@skytteunion.dk eller på telefon +45 43 26 23 52.