Hotel Koldingfjord

Fjordvej 154
6000 Kolding
Danmark

Telefon: 75510000
www.koldingfjord.dk

Faciliteter

Hist hvor vejen slår en bugt...

 

Det er få steder, hvor natur, arkitektur og atmosfære samler sig til en helstøbt oplevelse. Hotel Koldingfjord er sådan et sted.

Vores charmerende bygninger var oprindeligt et sanatorium. Placeret i skoven med en enestående udsigt over vandet, var det et livgivende og inspirerende sted at samle kræfter.

I dag er Hotel Koldingfjord ikke kun et sted at samle kræfter. Det er også et sted, hvor kræfter samles. 

Hotel Koldingfjord råder over 132 værelser, internationale konferencefaciliteter med plads op til 230 personer samt mulighed for fest og selskabsarrangementer for op til 375 gæster. Derudover finder du på Hotel Koldingfjord vinkælder, café, bar, pool samt sauna, stor solterrasse, udendørs serveringsterrasse, afmærkede stier langs fjorden og i skoven samt en helt unik udsigt til Kolding Fjord.

Uanset om du ønsker at besøge os via dit arbejde på et kursus/møde eller som privat gæst på ophold eller til fest – lover vi dig, at vi vil gør vores bedste for at give dig en helt særlig oplevelse!

Transport

Aktiviteter

Naturlig skønhed

Hotel Koldingfjord er beliggende midt i den smukkeste natur direkte ned til Kolding Fjord og omkranset af 27 hektar fredsskov. Her er højt til loftet og plads til at være til. 

Grønne plæner, stier i skoven og langs fjorden samt egen både og badebro gør det oplagt – uanset årstid – at tilbringe en time eller to i naturen omkring hotellet. 

Når vejret tillader det – har vi både cykler, fodbolde og mål samt øvrige familiespil, som egner sig perfekt til plænen foran hotellet.

For jer som bare vil slappe helt af – er der hele sommerhalvåret udendørs liggestole på den store sydvendte terrasse ud for biblioteket.

Hotel Koldingfjord - Fjordvej 154 - 6000 - Kolding - 75510000