ERFA-sæsonafslutning i Water & Wellness Flintholm

Den 21. november 2019 mødes vi i Water & Wellness Flintholm, hvor vi skal høre om den nye svømmehal på Frederiksberg.

Svømmehallen har været åben i lige godt to år, og vi skal selvfølgelig høre om driften af både svømmehallen og Dagna Spa & Wellness.

Dagens program er tilrettelagt med udgangspunkt i den svømmehal, som vi besøger, og det er derfor naturligt, at både Christian Federspiel og Act Global gerne vil give os en status på den ’imprægnering’, man valgte at give svømmehallen for at reducere rengøringsopgaven. Har det haft effekt? Og er der nu altid rent – helt uden knofedt? De spørgsmål er der vist mange, der gerne vil have svar på.

Netop svømmehallen er som idrætsanlæg altid udsat for konkurrence fra andre aktiviteter. Derfor er det vigtigt også at se driften af sin svømmehal i et kommercielt mindset, og det hører vi meget mere om når Esben Danielsen fra Lokale- og Anlægsfonden giver sit indspark i debatten.

I tråd med dette, giver Arkitekt Peter Vegge sit bud på arkitekturens betydning for brugeroplevelsen. Har arkitekturen i virkeligheden den store betydning, og i så fald hvilken?

Dagens faglige program byder altså på både driftserfaringer og inspiration til udvikling af egne haller.

Der er plads til ca. 40 deltagere på temadagen, så husk at melde dig til i god tid.

Saunagus v. Nordisk Mester

Dagens faglige program rundes af med muligheden for at deltage i et tematiseret saunagus ved Nordisk Mester Julio Gonzalez. Dette tilvalg skal vælges i tilmeldingsprocessen.

Netværksaften

Traditionen tro afslutter vi årets sidste ERFA-møde med en netværksaften. Også dette er et tilvalg, der skal vælges i tilmeldingsprocessen.

Overnatning

Kontakt os for at høre om der er flere ledige værelser.

Vi har reserveret et lille antal værelser på Scandic Sydhavnen, som du kan reservere gennem os (igen i tilmeldingsprocessen), hvis du kommer langvejs fra. 

 

 

 

 


Tilmeldingsfrist den 18. oktober kl. 12:00 - med overnatning og middag

 

Tilmeldingsfrist den 17. november - uden overnatning

 

Dansk Svømmebadsteknisk Forening - Toldboden 3, 2. sal D, 18 - 8800 Viborg - 43 52 43 53 - kontakt@svommebad.dk