Sikkert OP Flow: Masterclass v. Frederick Ryckman d. 13/6-2019

Region Midtjylland og Dansk Selskab for Patientsikkerhed indbyder i fællesskab til masterclass for kirurger, anæstesiologer og personale på operationsafdelinger.

           

 

 

 

 

 

 

 

 
De fem akuthospitaler i Region Midtjylland arbejder sammen om sikrere og mere sammenhængende operationsforløb. Øget patientsikkerhed, øget medarbejdertrivsel, mindre ventetid, bedre ressourceanvendelse og bedre intern kommunikation. Det er de overordnede formål for et nyt regionalt læringsfællesskab med navnet "Sikkert OP Flow". I forbindelse med projektet gæster en af verdens førende eksperter i operations flow Region Midtjylland i juni måned.

 

Den amerikanske børnetransplantationskirurg professor Fred Ryckman har som tidligere vicedirektør stået i spidsen for projekter, som har reduceret ventetiden for akutte operationer med 35% og samtidig øget produktionen med 7% ved at anvende metoder, der kan forbedre flow på Cincinnati Childrens Hospital i Ohio. Her indgår patientsikkerhed i al planlægning. Man forudser - hellere end reagerer på - fejl og unødvendige patientskader.

 

Se en video med Frederick Ryckman på Institute for Healthcare Optimizations hjemmeside

Program d. 13/6:
Kl. 15.15-17.00: Masterclass inkl. pause på 15 min

Der serveres vand, kaffe, frugt og kage/chokolade

Arrangementet afholdes her:
Aarhus Universitetshospital
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
Indgang G, Auditorium A, G206-145
8200 Aarhus N

 

Pris

Kr. 525,00

 

Er du ansat i Region Midtjylland, og ønsker at tilmelde dig bedes du kontakte din lokale projektleder. 

 

 

Med venlig hilsen