Landskursus FS Diabetes 2018

 

Kære medlem af Fagligt Selskab for Diabetessygeplejersker,

 

Der er nu åbent for tilmelding til dette års Landskursus d. 1. og 2. november på Hotel Koldingfjord.

 

I samarbejde med Hotel Koldingfjord foregår tilmeldingen via punktet tilmelding i venstre side. 

 

Tilmeldingsproceduren er lidt anderledes end tidligere. Vi åbner i første omgang for medlemmer af FS Diabetes, således at medlemmer fortsat tilbydes plads før ikke-medlemmer. Der er begrænsede pladser: 170 med overnatning og 15 uden overnatning. Hvis du bor eller arbejder i nærheden og ikke får betalt overnatning, skal du være opmærksom på, at være lidt hurtig til at melde dig til for at være sikker på en plads.

 

Efter d. 15. august åbnes for tilmelding for ikke- medlemmer og herefter tildeles kursuspladser i den rækkefølge, man tilmelder sig.

 

Hvis du tilmelder dig inden d. 15. juni, deltager du i lodtrækningen om 2 gavekort til en overnatning for 2 på Hotel Koldingfjord.

 

Vælger du at overnatte på dobbeltværelse, kan du sende en mail via tilmeldingssystemet til den kollega, du ønsker at dele værelse med. Har du ikke umiddelbart en, du ved, der vil dele, vil vi finde en til dig.

 

Indtil d. 30. september kan du frit melde fra og få refunderet kursusgebyret. Afmelding foregår via tilmeldingsportalen. Efter d. 30. september er tilmeldingen bindende.

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Dorrit Dylmer på mail: dylmer@mail.dk. Vi glæder os til at se dig på landskurset.

 

Bestyrelsen for Fagligt Selskab for Diabetessygeplejersker

Fagligt Selskab for Diabetes Sygeplejersker