Opsætning

Med systemet kan du håndtere tilmeldinger, planlægge og administrere arrangementer ned til mindste detalje.

Program

Conference Manager indeholder et fleksibelt program, der gør selv komplicerede arrangementer lette at håndtere. Differentiér fx programpunkter og priser mellem dine forskellige deltagerkategorier og tilpas ned til mindste detalje. Programmet giver et godt overblik til dig og dine deltagere og nødvendigt materiale kan tilføjes direkte til hvert programpunkt.

Program med differentieret programpunkter

Tilvalg

Du kan oprette tilvalg, dine deltagere kan vælge eller tilkøbe under deres tilmelding. Der er ingen begrænsning på hvor mange tilvalg du kan oprette, og du kan differentiere mellem dine deltagerkategorier. På den måde har du f.eks. kontrol over de individuelle kategoriers tilbud og hvad de evt. skal betale.

Tilvalg

Overnatning

Indgår der overnatning for en eller flere af dine deltagerkategorier kan systemet bruges til at differentiere på priser, værelser og hoteller. Deltagerne foretager selv deres valg under tilmeldingen, og kan fx invitere hinanden til at dele værelse. Systemet holder bl.a. styr på ankomst- og afrejsedage, og du kan naturligvis sende information direkte til hotellerne.

Forskellige overnatningsmuligheder
Invitationer

Invitationer

Du kan udsende e-mails og sms’er til dine deltagere og potentielle deltagere. Systemet kan indstilles til automatisk at udsende præcis, hvornår du ønsker. Designet fra dit tilmeldingswebsite benyttes automatisk, og systemet kan f.eks. indflette persondata, arrangementsdata og link til tilmeldingswebsite. Der holdes automatisk styr på hvem der skal modtage, samt hvem der mangler at reagere.

Deltagerlister

Når arrangementets grundopsætning er på plads, er deltagerlisterne systemets omdrejningspunkt, hvor du løbende bevarer overblikket. Alle lister kan udtrækkes som rapporter der f.eks. kan videregives til bogholderriget. Det er også herfra du kommunikerer med deltagerne via e-mail eller sms, enten individuelt eller til mange på en gang.

Deltagerliste
Kortbetaling og indbetalingskort

Betaling & fakturering

EAN, faktura, elektroniske indbetalingskort og bankoverførsel er standard i Conference Manager. Det er også muligt at tilknytte kortbetaling med danske og udenlandske kort, så tilmeldingen indeholder en betalingsformular. Du kan fakturere dine deltagere direkte fra systemet, så du slipper for at bogholderiet skal udsende fakturaer manuelt.'

Navneskilte

Sager til print oprettes let i Conference Manager. Systemet kan automatisk indsætte information baseret på dit arrangement og dine deltagere, mens du har fuld kontrol over designet. Derudover kan du f.eks. også scanne deltagernes billetter ved ankomst, direkte i systemet, og derved have fuldt overblik over, hvem der er ankommet.

Navneskilte
Spørgeskemaer

Spørgeskemaer

Conference Managers spørgeskemaer er en god måde at få et overblik over deltagernes forventninger til dit arrangement eller til at evaluere arrangementet efter afvikling. Få besvarelserne som overbliksrapporter med grafer, eller som rå data i et Excel dokument du selv kan arbejde videre med.'

Er du interesseret?

Systemet er fyldt med smarte og brugbare funktioner til at tilpasse det perfekte arrangement efter dine behov. Se vores priser og løsninger eller kom og få en gratis demonstration af systemet.

Kom til onsdags-demo Se priser

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?