Er du klar til at blive centrum for den nye klimaplan?

ALLE PLADSER TIL ÅRSKONFERENCEN ER NU FYLDT!

 

På årskonferencen får du en status på klimaindsatsen i Aarhus Kommune, ny inspiration samt mulighed for at diskutere og påvirke det gearskifte, som er nødvendigt at lave i Aarhus Kommune, for at nå den ambitiøse målsætning om CO2-neutralitet i 2030.

 

Vi skal i fælleskab udvikle den den kommende klimaplan for 2021 - 2025, hvor fokus særligt bliver på at understøtte alle borgere, erhverv og organisationer, der kan og vil gøre en forskel!

 

Aarhus har de seneste 10 år reduceret CO2-udledningen med 50% 
Vi er allerede nået langt, men det vil kræve endnu mere, både af Aarhus Kommune og alle jer samarbejdspartnere, at gennemføre den resterende del af målsætningen.

 

Derfor foretager vi nu et gearskifte og tager i fællesskab fat på den næste fase, som indebærer at vi går:

 

- Fra kommunen som omdrejningspunkt til borgere, erhverv og organisationer som omdrejningspunkt

 

- Fra implementering af kendte løsninger til udvikling af nye løsninger

 

- Fra omfordeling af de kendte rammer til skabelsen af større rammer

 

- Fra at skulle lære for at kunne gøre til at skulle gøre for at kunne lære

 

Det er en del af hvad det vil kræve at når målet om en attraktiv CO2-neutral by indenfor de næste ti år. En rejse vi starter sammen på årskonferencen!

 

 

Her får du bl.a.:

 

STATUS PÅ KLIMAINDSATSEN:

Vi samler politikere, erhvervsfolk, embedsmænd, NGO'er og grønne ildsjæle til en status på klimaindsatsen i Aarhus Kommune.

 

UDVIKLING AF OG INPUT TIL KLIMAPLAN 2021 - 2025:

Vi præsenterer det afgørende gearskifte, som er en central forandring i forhold den nuværende klimaplan og diskuterer i fællesskab input til retningen på den kommende klimaplan.

NETWORKING OG FÆLLESSKAB:

De mere end 300 aktører giver unikke muligheder for pleje og udvide netværket med afgørende beslutningstagere omkring den grønne omstilling.

 

...og naturligvis en masse faglige debatter, inspirerende oplæg, dybdegående workshops samt fejring af nogle af de mange gode resultater, som forskellige klimaprojekter og grønne ildsjæle er med til at skabe i Aarhus Kommune.

 

Program og workshops opdateres løbende, så følg med her på sitet!

 

 

Ses vi i Aarhus Congress Center den 11. december? Der udbydes kun et begrænset antal pladser og tilmeldingen lukker den 3. december! 

Sekretariatet for Klima og Grøn Omstilling

 

Teknik & Miljø - Aarhus Kommune

 

gogreenwithaarhus.dk