Informationsmøde om Svendborg Sportsakademi

 

Svendborg Sportsakademi inviterer alle interesserede atleter, forældre og trænere til informationsmøde den 10. marts 2017 kl. 16:00 - 17:30

Er du i gang med en ungdomsuddannelse eller 10. klasse i Svendborg - eller skal du starte på en efter sommerferien? Og forsøger du samtidig at satse 100% på din sport? Så er Svendborg Sportsakademi måske en mulighed for dig!

 

Svendborg Sportsakademi er et nyt tilbud til talenter og eliteidrætsudøvere, som er tilknyttet en ungdomsuddannelse eller 10. klasse i Svendborg.

 

Som atlet på Svendborg Sportsakademi vil du bl.a. få skadesforebyggende fysisk morgentræning, fysiske og fysioterapeutiske test, workshops med sportspsykolog og vejledning i at få en travl hverdag med sport og uddannelse til at hænge sammen. Kort sagt - du bliver en del af et ambitiøst elitemiljø på tværs af sportsgrene.

 

På informationsmødet vil formand for Svendborg Sportsakademi Jacob Kramer og træner/mentor Sten Kaj Larsen fortælle om indholdet i akademiet og om optagelseskriterierne for at være med i Svendborg Sportsakademi.

  

Har du lyst til at høre mere om Svendborg Sportsakademi? Så meld dig til i dag!

 

Informationsmødet foregår i lokalet Bølgen ovenpå Svendborg Svømmeland, Ryttervej 70, Svendborg.

 

Se mere på www.svendborgsportsakademi.dk

 

 

 

 

 

VELKOMMEN TIL EN SPÆNDENDE EFTERMIDDAG!

 

MED VENLIG HILSEN

 

 

JACOB KRAMER OG STEN KAJ LARSEN
SVENDBORG SPORTSAKADEMI