Inspirationsdag på Comwell Kellers Park

Vi slår dørene op til endnu en fantastisk Inspirationsdag i samarbejde med Athenas.

 

Kom og lad dig inspirere af 3 dygtige foredragsholdere og få en smagsprøve på hvad Comwell kan byde på.


Det vil foregå på Comwell Kellers Park torsdag d. 24. maj 2018 kl. 09.00 - 14.25

Dagens program:

 

09.50-10.50

STORM STENSGAARD:  Den robuste medarbejder – løsninger under pres

Oplev Storm Stengaards inspirerende foredrag om de optimale betingelser for den sunde præstation. Hvordan yder vi vores bedste og bevarer et engageret arbejdsflow dag efter dag og år efter år? Der vil foredraget igennem være fokus på konkrete eksempler og virksomme metoder som både kan anvendes med det samme og på den lange bane. Det handler om nærvær, fordybelse, arbejdsro, begejstring og mening. Alvorlig vidensformidling leveret med humor, fortællinger og optimisme.

 

11.20-12.20

GITTE HORNSHØJ: Takt og tone – med plads til unoder

Med baggrund i Emma Gads tanker om takt og tone har Gitte Hornshøj specialiseret sig i god opførsel. I dette underholdende foredrag vil i opleve en foredragsholder med energi, engagement og kant. Ifølge Gitte Hornshøj vil de, som både nu og i fremtiden forstår sig på de synlige og usynlige spilleregler i samvær med andre, opnå en større succes, og samtidig en markant større livskvalitet. Med få omskrivninger holder mange af Emma Gads vise ord stadig den dag i dag. Gitte Hornshøj tager udgangspunkt i sit eget liv, når hun taler om god opførsel og gør det med en tilpas mængde humor og alvor, der giver plads til eftertænksomhed.

 

13.20-14.20

CHRISTIAN BITZ: Kvalitet

Oplev ernæringseksperten Christian Bitz sætte det gode liv i perspektiv – et liv hvor sundhed spiller en central rolle for livskvaliteten. Men hvor meget skal sundhed egentlig fylde? Bitz rydder op i sundhedsjunglen og giver dig en guide til at træffe fornuftige valg, der rent faktisk batter på sundhedskontoen – og måske fravælge dem, der ikke gør. Hvis du til tider føler, at sundhed er uoverskueligt, så glæd dig til Christians foredrag, som giver dig sundhedsbegejstringen tilbage. Du vil gå fra foredraget med en ny sundhedsopfattelse og lysten til at blive sundere.

  

Morgenmaden vil blive serveret kl. 09.00, og kl 09.40 vil Comwell & Athenas gå på scenen og byde velkommen inden første foredragsholder går på.

 

Kl. 12.20 kan du se frem til frokost efterfulgt af rundvisning på hotellet.

 

Vi forventer en afslutning på dagen kl. 14.25.


Skal du med?
Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede i dag. Arrangementet er som altid gratis.

 

Arrangementet er forbeholdt dig som booker møder og konferencer.

 
Vi glæder os til at se dig!

 

De bedste hilsner,

Comwell Hotels

Comwell Kellers Park - H. O. Wildenskovsvej 28 - 7080 - Børkop - +45 7641 1717