Conference Manager til iPhone

Conference Manager App'en til iPhone gør det let for dig at holde styr på dit arrangement, selvom du ikke har en PC ved hånden.

For dig som admin

Som konferenceadministrator, kan du få et live overblik over tilmeldinger, deltagerlister og informationer på alle dine aktive Conference Manager sager, når som helst og hvor som helst, direkte på din iPhone.

Med App'en kan du også bruge din iPhone til at scanne deltagernes billetter, hvis ikke du har en "rigtig" stregkodescanner og PC i døren.

For deltagerne

Deltagerne får overblik over deres tilmelding, med deres personlige program, tilvalg, og al information om afholdelsestid og sted, direkte på deres iPhone.

Hvis du som admin har valgt at offentliggøre deltagerlisterne, vil disse også blive integreret i App'en, med eventuelle kontaktoplysninger og billeder, alt efter hvad du som administrator har valgt.

Når arrangementet er igang, kan deltagerne desuden bruge deres iPhones til, at scanne andre deltageres navnekort/stregkoder, og dermed generere en kontaktliste over dem de har talt med.

Du kan:

  • Få overblik over tilmeldingerne til dit arrangement

  • Ankomstscanne deltagernes billetter/navnekort

  • Lade deltagerne tilgå arrangements- og tilmeldingsinfo direkte på deres iPhone


Se billeder fra app'en:

Tilkøb i AppStore

Download Conference ManagerTM til iPhone

Conference Manager til iPhone vil i en introperiode vil være gratis tilgængelig på AppStore

Gå til AppStore

Tilmeld nyhedsbrev

Download brochure

  • Download Conference Manager brochure, web kvalitet (6Mb)

    Klik her