KTC Årsmøde 2018 – Billund 25. - 26. oktober - Tilmelding lukket

Du er altid velkommen til at kontakte sekretariaet på 7228 2804 eller ktc@ktc.dk, for at høre om evt. ledige pladser pga. afbud.

 

 

MOBILITET OG INFRASTRUKTUR

 

KTC inviterer alle med interesse for mobilitet og infrastruktur til to spændende dage, fyldt med inspiration, samarbejde og netværk. Kommunernes arbejde med mobilitet bidrager både til udvikling, vækst og velfærd, og det er et vigtigt middel til at skabe det gode liv for borgerne.
 
Mobilitet og infrastruktur er meget mere end de kommunale veje – og det afspejler programmet for KTCs Årsmøde 2018.Der er oplæg og diskussioner om en bred række af relevante emner og løsninger, når kommunerne skal forbedre mobiliteten til glæde for borgere og virksomheder.
 
Ekspertgruppen Mobilitet for fremtiden nedsat af transportministeren, fremlagde deres rapport i marts måned og formanden Niels Buus Kristensen kommer og indleder årsmødet.
 
Kommunerne er ansvarlige for store dele af infrastrukturen og store dele af velfærdsområderne bliver direkte påvirket af infrastrukturen. Eksempelvis
-    hvordan undgår vi at byerne sander til i støj, møg og røg
-    hvad kan vi formå med det kollektive trafiktilbud
-    hvem skal inddrages for at medarbejderne let kan komme til og fra virksomhederne
-    kan vejenes vedligeholdes  bidrage til en bedre klimasikring

Årsmødet skaber rammen for, at de mange interessenter på mobilitet og infrastruktur kan mødes og skabe en bred debat og indsigt på tværs af fagområder og interesser.
 
Årsmødets mål er gennem oplæg og dialog at give deltagerne inspiration og løsninger, som de kan arbejde videre med i jeres hverdag.

Vi håber at se KTC medlemmer, relevante myndigheder, rådgivere og interesseorganisationer til et par gode og inspirerende dage i Billund.

 

 

På vegne af KTCs bestyrelse, ønsker jeg dig velkommen til KTC Årsmøde 2018

 

 

Lars Mørk, formand KTC

 

 

 

KTC - Godthåbsvej 83 - 8660 Skanderborg - +45 7228 2804 - ktc@ktc.dk