KTC ÅRSMØDE 2019

KTC Årsmøde 2019 - ODEON, Odense 24. og 25. oktober

KOMMUNEN og KLIMAET

 

- sådan når vi klimamålene

 

Har du tænkt over hvilket klimafodaftryk, du ønsker at sætte? Vil du være med til at forme fremtiden? Nu har du chancen! KTC inviterer til ÅRSMØDE 2019, hvor målet er at inspirere og videndele på tværs af både kommuner og fagligheder.

 

Klimaet er et stort emne – faktisk så stort, at man nemt kan føle sig som en lille dråbe i havet. Hvad kan vi gøre for at skubbe i den rigtige retning? Hvis man skal tro Steen Hildebrandt, så er svaret, rigtig meget. Og det er ikke kun et spørgsmål om vilje – det er ren og skær nødvendighed, at vi alle kommer ind i kampen. ”Kommunernes engagement er nødvendigt for at løse klimaudfordringen.” siger Hildebrandt. Dette bliver kun tydeligere, når vi kigger på tabellen over det danske CO2 forbrug. Her står det offentlige forbrug til at udgøre cirka 1/3 af Danmarks årlige CO2 udledning, og vi kan påvirke store dele af det private forbrug.

 

Netop derfor skal vi, Danmarks kommuner, samle vores kræfter, og forstå, at sammen kan vi udgøre meget mere end den ene dråbe. Vi former de rammer, som understøtter, bærer og viser vejen for den enkelte borger og virksomheder. Det er vores ansvar som kommuner.

 

Programmet for KTC ÅRSMØDE 2019 afspejler behovet for de proaktive løsninger i den kommende klimalov. Årsmødet bidrager med en bred række relevante emner og ideer i form af dialog, oplæg og debat. Vi sætter fokus på nogle af de lokale løsninger, som allerede er i spil rundt omkring i Danmark. Vi ved, at der ligger en masse inspiration og viden på tværs af kommunegrænserne – og KTC ÅRSMØDE 2019 giver anledning til at styrke det unikke netværk, som KTC danner rammerne for.

 

Vi inviterer til KTC ÅRSMØDE 2019, som afholdes i Odense d. 24.-25. oktober 2019 på konferencestedet ODEON. Vi håber at se KTC medlemmer, relevante myndigheder, rådgivere og interesseorganisationer til et par dage med inspiration og videndeling i højsædet.

 

På vegne af KTCs bestyrelse, ønsker jeg dig velkommen til KTC ÅRSMØDE 2019

 

 

Lars Mørk, formand KTC

 

 

 

KTC - Godthåbsvej 83 - 8660 Skanderborg - +45 7228 2804 - ktc@ktc.dk