Den danske Landinspektørforening

Velkommen til registreringssiden for overnatning under Fagligt Møde 2019

 

OBS!

 

Vedrørende tilmelding

 

Første tilmeldingsfrist er lørdag den 15. december 2018. Ved tilmelding efter denne dato forhøjes mødegebyret med et yderligere ekstragebyr på kr. 1000,00.

 

Anden tilmeldingsfrist er fredag den lørdag den 5. januar 2019. Ved tilmelding efter denne dato forhøjes mødegebyret med et yderligere ekstragebyr på kr. 1000,00.

 

Sidste tilmeldingsfrist er fredag den 25. januar 2019 kl. 12:00. Der kan ikke tilmeldes efter denne dato.

 

 

Vedrørende mødegebyr

 

Prisen for deltagelse består af mødegebyr (momsfrit) og betaling for frokost onsdag og/eller torsdag afhængig af din tilmelding.

 

 

Vedrørende overnatning

 

 

VIGTIGT – ønsker du at dele værelse, skal du skrive navnet på vedkommende i kommentarfeltet på side 3. Værelsesprisen er afhængig af antal personer på værelserne, så hvis du f.eks. bestiller et dobbeltværelse eller 3-sengs værelse til kun én person, så forbeholder Nyborg Strand sig retten til at opkræve for et enkeltværelse.

 

Kommer I fra samme firma/arbejdssted og skal dele værelse, kan I med fordel registrere jer under samme tilmelding. I kan sætte en fakturamodtager på bestillingen, og betale med kort med det samme. Afregning for overnatning foregår direkte med Hotel Nyborg Strand.

 

 

Vedrørende betaling

 

Der kan umiddelbart kun betales med kreditkort. Ønsker man regningen sendt elektronisk (via EAN) bedes man først tilmelde sig med kreditkort og derefter henvende sig til hotellet på mail: nyborgstrand@nyborgstrand.dk med EAN nummeret.

 

 

Vedrørende annullering


Mødegebyr og forplejning

 

Afmelding inden fredag den 25. januar 2019 er vederlagsfrit

Ved afmelding - UANSET ÅRSAG - efter den 25. januar 2019, hæfter du for hele beløbet.

 

Afmelding foretages ved Hotel Nyborg Strand på nyborgstrand@nyborgstrand.dk, eller tlf 65 31 31 31. Foreningen tilbyder ikke en afbestillingsforsikring.

Spørgsmål om registrering af overnatning stilles til hotellets reception på tlf.: 65 31 31 31

 

NYBORG STRAND - Østerøvej 2 - 5800 - Nyborg - +45 65313131