Om os

Siden 1998 har vi lavet brugervenlige systemer til arrangementsafholdelse og hjulpet flere tusind virksomheder til en lettere hverdag. Vores passion er at være de bedste på markedet.

Vi har bygget kursus-, konference og tilmeldingssystemer siden 1998 – dengang der kun var ganske få der havde et behov for den slags. I dag er det udelukkende det vi beskæftiger os med – og vi er passionerede om at være det bedste til det.

Conference Manager – det er os! Vi stræber efter at lave det ultimative sytem til nem og fleksibelhåndtering af konferencer, møder, kurser, messer, events og alt dét, som drejer sig om mennesker der skal møde.

Vi er 25 ildsjæle på vores hovedkontor lidt nord for København, og vi arbejder professionelt med at levere vores løsninger til kunder i hele EuropaVores drøm er at gøre det super enkelt at styre arrangementer fra 10-10.000 deltagere. Det skal være så let, at du ikke behøver træning for at kaste dig ud i det. Og drømmen er så småt ved at gå i opfyldelse – hver dag bruger mere end 700 virksomheder og tusindvis af deltagere vores system.

Conference Manager er 100% danskejet og er etableret som aktieselskab. Vi har til huse i Virum, og i 2015 etablerede vi også Conference Manager i Tyskland.

Vi knokler hver eneste dag med at forbedre detaljerne og videreudvikle nye smarte funktioner, der skal hjælpe med at effektivisere tilmeldingsprocessen.

Ledelsen

Ledelsen i Conference Manager er ansvarlig for selskabets daglige ledelse og skal sikre, at selskabet udlever sin strategi og overholder love og regler indenfor vort område.
Ledelsen består på nuværende tidspunkt af:

CEO er registreret i CVR registeret/Erhvervsstyrelsen.

Rasmus Teilmann

Rasmus Teilmann

CEO

Jan Beyer

Jan Beyer

CFO

Claus Buur

Claus Buur

Director of sales

Presse

Vi har gjort det let at få adgang til vores pressebilleder og logo. Du får filerne samlet i en mappe ved at klikke download. For mere information om pressedækning kan du kontakte Head of Marketing, Tina Højer Jakobsen.

Conference Manager logo

En zip fil med Conference Manager logoet i eps, jpg, gif, tif format.

Download (2,2 mb)

Pressebilleder samlet

En zip fil med alle billeder i jpg format (300ppi, CMYK)

Download (6,4 mb)

Lad os kontakte dig!

Kommunikation ikon Har du spørgsmål?