Vi har gjort planlægningen let og fleksibel for adskillelige virksomheder

I tæt dialog med vores kunder sørger vi for konstant at være på forkant og udvikle nye features og muligheder ud fra kundernes ønsker og behov.

DTU

Vi bruger Conference Manager til lidt af hvert, spænende fra Internationale konferencer til institutskovtur osv. Vi har bl.a. tilkøbt en del grafisk support og har fået nogle meget skræddersyet arrangement-sites, som afspejler DTUs visuelle identitet.

Mit arbejde gøres lettere ved at kunne henvise kollegerne til en IT-løsning som kan håndtere forskellige arrangementstyper (interne/eksterne og gratis/betaling). Det er meget tilfredsstillende, at jeg med ro i maven kan vise mine kollegaer, at vi har én platform til alle typer arrangementer, som samtidig opfylder vores sikkerhedskrav.

Med Conference Manager har vi fået et system, der giver os plug and play konferenceadministration.

Dag Stinus, IT-chef
DTU Institut for Byggeri og Anlæg

DTU
DTU
DTU

Siemens Gamesa Renewable Energy har brugt Conference Manager til planlægning af events, konferencer og messer igennem flere år. Arbejdet med planlægning af alle typer events er blevet en del lettere, og har frigivet en del mandetimer i planlægningsfasen. Også under eksekvering af events har vi indsat Conference Manager, fx ved scanning af billetter. Slutteligt tracker vi hvert event igennem Conference Managers spørgeskemafunktion for at evaluere aktivitetens succes.

Vi bruger Conference Manager temmelig bredt, fra arrangementer for 30 personer og op til potentielt 12.000 PAX. Vi har bl.a. brugt det til konferencer, julefrokoster, messeplanlægning og meget andet. Vi har tilkøbt Conference Managers SMS service, som vi fik temmelig meget gavn af under en evakuering på en messe, hvor jeg gennem systemet kunne sende SMS til alle deltagerne, med oplysninger om, hvordan de skulle agere.

Systemet letter mit arbejde, fordi det altid er meget konkret at arbejde i, og giver mig up-to-date information omkring deltagere og lignende. Det giver minimal risiko for fejl. Desuden er giver det mig en platform til let håndtering af- og kommunikation til grupper, registrering af gæster via systemet osv.

Susanne B. Jepsen, Senior Manager MarCom/Corporate Communications
Siemens Gamesa Renewable Energy

DTU

Red Bull Danmark stod overfor at skulle afholde det højt profileret og velbesøgte Red Bull Cliff Diving fra Operaen i København. I forbindelse med dette, og for at lette arbejdet med tilmelding af bl.a. medarbejdere, kontaktede Red Bull Conference Manager.
Tilmeldingen til netop Red Bull Cliff Diving skulle bestå af flere forskellige deltagergrupper, hvor hver gruppe skulle præsenteres for individuelle valg og aktiviteter.

Efter at have deltaget på en af Conference Managers system demonstration, blev samarbejdet iværksat. Herefter hjalp Conference Manager med opsætning af website til brug for tilmelding af inviterede, opsætning af tilmeldingsforløbet, samt registrering af besøgende under selve arrangementet, ligesom Conference Manager var sparringspartner såvel før som under arrangementet. Red Bull har siden arrangementet valgt at benytte Conference Manager på flere nye arrangementer.

DTU

...og mange mange flere!

Lad os kontakte dig!

Kommunikation ikon Har du spørgsmål?