OPI Living Design Lab Afslutningsfest den 30. august 2019 kl. 14.00-17.00

Invitation til afslutningskonference

 

Projektet OPI Living Design Lab lakker mod enden, og det vil derfor glæde os at se dig til en festlig fredag eftermiddag.

 

Med bobler og tapas fejrer vi OPI LDL’s resultater på baggrund af, at virksomheder, kommuner og borgere gennem de seneste tre år har samarbejdet om at skabe skræddersyede løsninger på velfærdsudfordringer ved at anvende designtænkning som metode.

 

Oplev virksomhedernes raffinerede prototyper inden for Affald, Indeklima i folkeskolerne, Pårørende til demensramte og Borgerens hjem som arbejdsplads, og hør om de forskellige løsningsprocesser og samarbejder mellem private virksomheder og kommunale ledere og medarbejdere samt borgere. Bliv inspireret til samarbejder og idéudvikling, bidrag selv med nye idéer, og tag endelig alle guldkornene med dig hjem.

 

Konferencen foregår fredag den 30. august kl. 14.00-17.00 i Auditoriet og Atriet på Syddansk Universitet, Universitetsparken 1, 6000 Kolding.

 

Mange hilsener fra
Kolding, Haderslev og Billund kommuner, Business Kolding, Haderslev Erhvervsråd, Billund Erhvervsfremme, Syddansk Universitet Kolding og OPI LDL teamet

 

Tilmelding øverst til højre

 

 

Hvis du vil vide mere om OPI Living Design Lab, kan du læse mere på hjemmesiden

 

Vedrørende parkering: Største delen af parkeringspladserne ved SDU kræver registrering. Registrering af nummerplade sker på en iPad ved indgang C (indenfor). De bagerste parkeringspladser længst mod Sydbanegade er uden tidsbegrænsning. https://www.sdu.dk/da/service/vejviser/kolding/parkering

 

SDU - Universitetsparken 1 - 6000 - Kolding - 65504418 - emc@sam.sdu.dk