Praktik- og Projektdag E2020

Praktik- og Projektdag E2020 - on-line edition

Det Tekniske Fakultet, SDU, inviterer til Praktik- og Projektdag næste gang den 27. oktober 2020 kl. 12.00 - 15.30, hvor virksomheder og ingeniørstuderende møder hinanden for en snak om studiejob, praktik- eller projektsamarbejde. 

Vi går on-line - og der er ved at blive lagt en ny struktur på dagen.  Der vl være dymaniske aaktiviteter i tidsrummet 12-15.30 som oprindeligt - og statiske visninger i en periode efterrfølgende. Tilmelding er stadig mulig så tøv ikke med at tilmelde virksomheden, så holder vi jer informeret om formater og retningslinjer op mod eventen

Sitet her fungerer som tilmeldingssite samt information til deltagere forud for eventen.  Praktisk information om forberedelse forud for afholdelsen vil være at finde her på denne side.

NB! Vi begrænser antallet af udstilllere dette efterår som følge af COVID-19 situationen. Derfor tilbydes kun 80 pladser til virksomheder denne gang. Der vil ligeledes blive begrænsninger på hvor mange, der faktisk må repræsentere virksomheden for at sikre at de mange studerende kan komme forbi under vilkår, der lever op til gældende regler for afstand og hygiejne. Det vil være muligt at komme på venteliste i fald de 80 pladser er reserveret. Den praktiske information tilgår de tilmeldte virksomheder 3 uger før afholdelse. 

 

Bemærk: Der vil i forbindelse med arrangementet blive indhentet billed- og videomateriale til brug for markedsføring af arrangementet. 

TEK Innovation, SDU - Campusvej 55 - 5230 - Odense M - 65509644 - lsma@tek.sdu.dk