Det gør vores praksismanager

Denne overskrift kunne passende være svaret på mange af de spørgsmål om opgavefordeling, man stiller sig selv og hinanden rundt omkring i landet i den enkelte lægepraksis. Opgaverne kan være af praktisk-, personalemæssig- og ledelsesmæssig karakter.

 

Overskriften henviser også til to konkrete klinikker, der på hver deres måde har stor glæde af deres praksismanager i klinikken.

 

På kurset vil undervisere fra de to klinikker vise hver deres ret forskellige vej til etableringen af en velfungerende praksismanagerfunktion. Samtidig vil det fremgå, hvordan denne proces har afstedkommet en skærpelse og dygtiggørelse i den øvrige ledelse i ejerkredsen.

 

Med det udgangspunkt vil vi i dialog med jer som kursister se på, hvordan man kan etablere en praksismanager i klinikken, således at det svarer til jeres klinik's behov for trygt at kunne afgive opgaver og ansvar mhp. aflastning og optimering.

 

Kurset er for jer, der har intentioner om-, eller allerede har sendt en medabrejde på PLO's "Praksismanageruddannelse" eller for jer, der blot er nysgerrige og gerne vil vide noget mere om emnet.

 

Slutteligt kan en undertitel på kurset og et spørgsmål til besvarelse, når kursusdagen er omme passende være: "Hvad gør jeres praksismanager.

 

Kurset er godkendt af Fonden for Almen Praksis til 1 dages refusion som selvvalgt efteruddannelse.

 

Målgruppe

Praktiserende læger

 

Undervisere

Jeanette Oxholm, praksismanager

Line Laursen, praksismanager

Klaus Østergaard, praktiserende læge

Søren Olsson, praktiserende læge 

 

Kursusleder

Søren Olsson, praktiserende læge

 

Tid & sted

31, januar 2019, Haraldkær, Vejle

 

 

Tilmeldingsfrist

14. december 2018

 

Pris

Kr. 3.300

Klik her for yderligere oplysninger om betalings- og afbestillingsbetingelser.

PLO Efteruddannelse * Kristianiagade 12 * 2100  København Ø * Tel 35448134