Domæne til dit arrangement

Du kan udskifte Conference Manager webadressen, med dit helt eget domæne.

Mulighederne for at udnytte dette er mange – og derfor kan du her læse hvordan de tekniske muligheder er i de to forskellige løsninger.

Ved et enkeltstående arrangement

Ejer du allerede et domænenavn – f.eks. madkongressen.dk – som du gerne vil bruge til dit enkeltstående arrangement, kan du give Conference Manager besked og samtidig pege på dit domæne via en IP adresse, som du får udleveret af os. Du kan også benytte subdomæner, f.eks. event.madkongressen.dk eller madkongressen.novo.dk.

Ved denne løsning vælger du ét domænenavn eller subdomæne og peger det på Conference Managers IP-adresse. I arrangementets løbetid kan du kun bruge det til dette ene arrangement.

”Alle arrangementer”

Ønsker du at benytte et domæne til alle dine arrangementer, kan dette også lade sig gøre. For at adskille arrangementerne fra hinanden, anvender man et unikt arrangement navn, som efterstilles domænenavnet – f.eks. madkongressen.dk/2015 eller madkongressen.dk/Odense. Mulighederne er mange.

Teknikken

Vi tager os af oprettelsen i Conference Manager – du skal blot gives os besked om hvilken af de to modeller du ønsker at anvende.

Hvis du allerede ejer domænet, så skal din teknikker lave en såkaldt pegning af a-record på den IP-adresse, du får fra Conference Manager.

Hvis du ikke allerede ejer domænet, så kan Conference Manager hjælpe dig med al teknikken. Når du har fundet ud af hvilket domænenavn du ønsker, kan vi bestille det i dit navn og oprette alt det tekniske.

Hvis vi skal foretage dette for dig, så koster det 800,- for købet af domænenavnet, og at vi foretager alt det tekniske.

Sikkerhed

Alle tilmeldinger i Conference Manager kører under et såkaldt SSL-certifikat. Det betyder, at der skal udstedes et særligt certifikat til dit tilmeldingswebsite, kun herigennem kan man garantere dataenes sikkerhed. Certifikatet udstedes i dit navn og tilknyttes dit domænenavn.

Vi håndterer at få sikret dit domæne med et SSL-certifikat udstedt igennem Let's Encrypt. Ønsker du i stedet at benytte et certifikat fra en bestemt udbyder, kan du kontakte os for nærmere information.

Priser

Ét arrangement

2.500 kr
/max 1 år
Bestil

Alle arrangementer

4.500 kr
/årligt
Bestil

Tilkøbs betingelser

Tilkøbsmoduler gælder et år fra købsdato og fornyes automatisk. Der er 3 måneders opsigelse til en periodes udløb.

Ved Conference Manager årslicens, dækker modulet for alle det pågældende firmas arrangementer og licenser. Ved enkeltarrangementer gælder modulet kun for det pågældende arrangement, og højest i et år.

Moduler der ikke kan tilgås som følge af opsagt Conference Manager abonnement, refunderes ikke.

Bemærk vores priser er ex. moms

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?