Backup og kopiering

Med et backup- og kopieringsabonnement, kan du selv duplikere dine arrangementer på under 1 minut, hvilket er meget nyttigt, hvis du ofte afholder ensartede arrangementer.

Conference Manager er blevet en stor succes, og mængden af data i systemet er substantiel. For at sikre en lynhurtig performance, kører der en automatiseret oprydningsfunktion, der sletter data for arrangementer, som er afholdt for mere end 6 måneder siden, medmindre man har tilkøbt "backup- og kopieringsabonnementet".

Udover kopiering af de historiske arrangementer, giver kopieringsfunktionen også let adgang til igangsættelse af fremtidige kursusrækker mv. Har du eksempelvis tolv ens kurser, kan du oprette det ene og klone det elleve gange, med en ny dato, et nyt afholdelsessted og et nyt websitenavn. Så er du hurtigt videre til det mere spændende, nemlig at administrere tilmeldingerne på arrangementerne.

Udvidet backupperiode, i alt 5 år

Har du behov for yderligere lagring end de 24 måneder, som kopi- og backup modulet tilbyder, så kan du benytte denne tilkøbspakke, hvor du kan tilføje yderligere 3 års lagring. Prisen for udvidelsen er ligeledes kr. 2.500,- ex moms, og derved kommer du op på 5 års lagring.

Udvidelsen købes separat fra det grundlæggende kopi- og backupmodul og træder i kraft fra datoen for modulets bestilling. Du skal således bestille kopi- og backup modulet inden dine arrangementer bliver slettet.

Hvis abonnementet på det grundlæggende kopi- og backupmodul (24 md) udløber, så stopper dit 5 års modul automatisk med at fungere. Der refunderes ikke for en eventuel periode som ikke udnyttes pga. forskellige opstartsperioder.

Pris

Backup- og kopieringsabonnement (2 år)

2.500 kr
/årligt
Bestil

Backup- og kopieringsabonnement (5 år)

2.500 kr
/årligt
Bestil

Uanset antallet af brugere der gør brug heraf, og med dette abonnement bevares dine arrangementer i 24 måneder efter afholdelse

Tilkøbs betingelser

Tilkøbsmoduler gælder et år fra købsdato og fornyes automatisk. Der er 3 måneders opsigelse til en periodes udløb. Ved Conference Manager årslicens, dækker modulet for alle det pågældende firmas arrangementer og licenser. Ved enkeltarrangementer gælder modulet kun for det pågældende arrangement, og højest i et år. Moduler der ikke kan tilgås som følge af opsagt Conference Manager abonnement, refunderes ikke.

Bemærk vores priser er ex. moms

Lad vores support kontakte dig!

Kommunikation ikon Brug for hjælp til systemet?